Αφού δεν μάθαμε να οδηγάμε... άς μάθουμε να παρκάρουμε - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

14 Ιουνίου 2021

Αφού δεν μάθαμε να οδηγάμε... άς μάθουμε να παρκάρουμε

 Πόση βλακεία και πόση ανευθυνότητα υπάρχει σε αυτή την πόλη.

Καθημερινό φαινόμενο  το παράνομο παρκάρισμα, η οδηγική μας παιδεία και η δυστυχώς όλο και πιο πολύ ασπάζουσα θεωρία  ( Την δουλειά μου να κάνω και τι με νοιάζει ο άλλος )

thumbnail_20160610_192134_resized

Στην πόλη του Ηρακλείου επί της λεωφόρου Νικολάου Πλαστήρα στο ύψος της παλιάς πυροσβεστικής , δίπλα στην καινούργια πόρτα καθημερινό φαινόμενο το συγκεκριμένο παρκάρισμα.

thumbnail_20160711_133035_resized

Στην πόλη του Ηρακλείου στην συμβολή των λεωφόρων Ανδρέα και Γεωργίου Παπανδρέου στον κυκλικό κόμβο που έχει φυτευτεί με λουλούδια 3 φορές , το καθημερινό παρκάρισμα είναι γεγονός.
Αποτέλεσμα των παρκαρισμένων αυτοκινήτων πάνω στον κυκλικό κόμβο είναι να έχει καταστραφεί 2 φορές το πεζοδρόμιο και οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου που δεν είναι υποχρεωμένες κάθε τόσο και λιγάκι να το ξαναφτιάχνουν.

20161013_101306

Διακρίνεται στην πρώτη φωτογραφία στα φανάρια της διασταύρωσης των οδών Γεωργίου Παπανδρέου και Χρυσοστόμου το παρκαρισμένο φορτηγάκι ακριβώς κάτω απο τον φωτεινό σηματοδότη.

20161014_101223

Στην παραπάνω φωτογραφία  βρισκόμαστε στο πάρκινγκ γνωστού σούπερ μάρκετ της πόλης του Ηρακλείου όπου δίπλα του  φιλοξενείται καφετέρια..
Συμπολίτης μας πάρκαρε το αυτοκίνητο του και έκανε τα ψώνια του αδιαφορώντας για τον συνάνθρωπο του εάν θα δυσκολευτεί να βρεί πάρκινγκ .
Βέβαια μου λύθηκε η απορία πώς τελικά χωράει ένα τόσο μικρό και πολυ διαφημιζόμενο αυτοκινητάκι σε 2 χώρους στάθμευσης.

thumbnail_20160802_203655_resized
Συνεχίζεται στην πόλη του Ηρακλείου το πρόβλημα η΄για να είμαστε πιο σωστοί το έθιμο του παρκάρω όπου με βολεύει.
Στην παραλιακή λεωφόρο απέναντι απο το παλιό ξενοδοχείο Ξενία άνετα ανεβάζουμε το αυτοκίνητο μας πάνω στο πεζοδρόμιο για να καλύψουμε τις ανάγκες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............