Το Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ’ Οδόν» του Δήμου Ηρακλείου επιστρέφει - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

13 Σεπτεμβρίου 2022

Το Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ’ Οδόν» του Δήμου Ηρακλείου επιστρέφει

 Το θεσμοθετημένο φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου «Τέχνη καθ’ Οδόν» έχει πλέον αποκτήσει τη δική του δυναμική και γίνεται ολοένα και καλύτερο. Χρόνο με τον χρόνο εμπλουτίζεται, διευρύνεται, ανανεώνεται. Ξεκίνησε με τη φιλοδοξία να γεμίσει με τέχνη την πόλη και την ύπαιθρο, να σκορπίσει χαρά και αισιοδοξία στον κόσμο και στα λίγα χρόνια που πραγματοποιείται, έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία.Έτσι και φέτος, το σύνθημα «όλος ο Δήμος μια γιορτή» κυριάρχησε στον προγραμματισμό του Φεστιβάλ.

Μουσικές, θέατρα και πολλά δρώμενα θα γεμίσουν τους δρόμους, τα σοκάκια και τις πλατείες της πόλης και της υπαίθρου. Όμορφες ζωγραφιές από σημαντικούς καλλιτέχνες θα κοσμήσουν λευκούς, άψυχους τοίχους και θα τους δώσουν ζωή!


Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ: https://www.heraklion.gr/files/items/7/78448/7o_techni_kathodon_book_2022_final_presentation.pdf?rnd=1662979482


Δείτε το διαφημιστικό σποτ του Φεστιβάλ εδώ: https://youtu.be/prHqQuHV7AM

Διοργάνωση: Δήμος Ηρακλείου – Αντιδημαρχία Πολιτισμού

Συνδιοργάνωση: ΔΗ.ΚΕ.Η.

Με την Υποστήριξη της ΔΕΠΑΝΑΛ ΑΕ

Χορηγοί: Πλαστικά Κρήτης, Praktiker, Cretan Holidays, Χαλκιαδάκης, KARATARAKIS Hotels & Restaurants, Marin Dream Hotel, Κύβος - The Copy Shop, Κουκουβάγια, Μινωικές Γραμμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............