Τέλεση αγιασμών σε σχολεία του Ηρακλείου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

12 Σεπτεμβρίου 2022

Τέλεση αγιασμών σε σχολεία του Ηρακλείου

 Τέλεση αγιασμών σε σχολεία του Ηρακλείου

Το 7ο , το 53ο και το 54ο Δημοτικά Σχολεία Ηρακλείου, επίσης το 3Ο ΓΕΛ και το Πρότυπο Λύκειο Ηρακλείου, επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, το πρωί της Δευτέρας 12 Σεπτεμβρίου με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού.


Στο 7ο Δημοτικό, το οποίο ξεκινά φέτος την λειτουργία του πλήρως ανακαινισμένο μετά τις παρεμβάσεις αποκατάστασης που έγιναν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ηρακλείου λόγω των ζημιών που προκάλεσε ο σεισμός του περασμένου Σεπτεμβρίου, έδωσαν ακόμη το παρόν οι αντιδήμαρχοι παιδείας Στέλα Αρχοντάκη- Καλογεράκη, τεχνικών έργων Γιάννης Αναστασάκης και Πολεοδομίας Γιώργος Καραντινός, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης ,ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου Μανόλης Μπελαδάκης και ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Ηρακλείου Στέλιος Καρακούδης .

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Ηρακλείου με τους αντιδημάρχους Παιδείας και Τεχνικών Έργων, μετέβη στον αγιασμό του 53ου και 54ου Δημοτικού Σχολείου στην πρώην Παιδαγωγική Ακαδημία όπου βρίσκονται σε εξέλιξη βελτιωτικές παρεμβάσεις συντήρησης στο κτίριο, ενώ ήδη έχουν τοποθετηθεί λυόμενες αίθουσες στον αύλιο χώρο του σχολείου.

Ακολούθησε ο αγιασμός στο 3ο ΓΕΛ όπου τα παιδιά φέτος θα έχουν την δυνατότητα να αθλούνται στο νέο γήπεδο καλαθοσφαίρισης που διαμορφώθηκε στην αυλή του σχολείου και παραδόθηκε πρόσφατα από την τεχνική υπηρεσία.

Τέλος ο Δήμαρχος παρέστη στον αγιασμό του Πρότυπου Λυκείου Ηρακλείου.



Δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για την έναρξη της νέας Σχολικής Χρονιάς

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά. Στην αφετηρία της, εύχομαι καλή πρόοδο και δημιουργική πορεία, σε όλους τους μαθητές και σε όλες τις μαθήτριες. Εύχομαι, συνάμα, δύναμη και αντοχή στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς για την εξαιρετικά σημαντική αποστολή που αναλαμβάνουν.

Ελπίζουμε ότι το νέο σχολικό έτος θα ολοκληρωθεί, χωρίς δυσμενείς συνέπειες από την υπαρκτή ακόμη πανδημία.

Ο Δήμος Ηρακλείου και οι αρμόδιες υπηρεσίες του θα σταθούν κι εφέτος αρωγοί στην εκπαιδευτική κοινότητα και στην προσπάθεια να πραγματωθεί άρτια το έργο της. Συμβάλλοντας με ουσιαστικές δράσεις στην εκπλήρωση των αναγκών και στηνεπίλυση όσων ζητημάτων θα προκύψουν.

 Καλή σχολική χρονιά.

Δήλωση Αντιδημάρχου Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης Στέλας Καλογεράκη –

Αρχοντάκη

Στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, εύχομαι σε όλους τους μαθητές και τις

μαθήτριες, στους γονείς τους και στους εκπαιδευτικούς καλή δύναμη με υγεία,

αισιοδοξία και θετική σκέψη.

Εύχομαι και ελπίζω η νέα χρονιά να κυλήσει από κάθε άποψη ομαλά και να επιτρέψει

στον καθένα να ανταποκριθεί στις νέες προκλήσεις της γνώσης.

Στον Δήμο Ηρακλείου είμαστε δίπλα στους εκπαιδευτικούς και στους μαθητές

προκειμένου να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί όποιες δυσκολίες τυχόν προκύψουν.

Καλή σχολική χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............