Ολοκληρώνεται την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου το Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου "Κρήτη Μια Ιστορία, 5+1 Πολιτισμοί" - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

12 Σεπτεμβρίου 2022

Ολοκληρώνεται την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου το Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου "Κρήτη Μια Ιστορία, 5+1 Πολιτισμοί"

Ολοκληρώνεται την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου το φετινό Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου «Κρήτη μια Ιστορία, 5+1 Πολιτισμοί» με τη συναυλία της Κλεονίκης Δεμίρη στην Ακτή Καρτερού. 


 

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022, Ώρα Έναρξης: 21:00

Συναυλία: Κλεονίκη Δεμίρη - “Όλα Θα Πάνε Μια Χαρά!”

ΑΚΤΗ ΚΑΡΤΕΡΟΥ

Είσοδος Ελεύθερη (χωρίς δελτία εισόδου ή προσκλήσεις)

Με μια βουτιά στην αισιοδοξία θα κλείσουμε το Κρήτη, μια ιστορία, πέντε συν ένας πολιτισμοί, για το 2022. Με τραγούδια πολυαγαπημένων Ελλήνων συνθετών, αλλά και άλλα, από τη Μεσόγειο, το Μεξικό και τη Λατινική Αμερική θα κάνουμε μια μεγάλη βόλτα στις μουσικές του κόσμου.

Η συναυλία έχει ταξιδέψει στο Παρίσι, το Μόντρεαλ, τη Φλωρεντία, τα Τίρανα, το Αμάν, μεταφέροντας μήνυμα ελπίδας. Στο Ηράκλειο θα την παρακολουθήσομε παρά θιν αλός, στην Ακτή Καρτερού. Ελπίζουμε η αύρα του Κρητικού Πελάγους να μεταφέρει την αισιοδοξία της Κλεονίκης Δεμίρη σε όλον τον κόσμο.

Με την υποστήριξη της: ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε

Δείτε ηλεκτρονικά το πρόγραμμα του Φεστιβάλ «Κρήτη μια Ιστορία, 5+1 Πολιτισμοί» εδώ https://bit.ly/3pvveS0

*Το έντυπο πρόγραμμα διανέμεται δωρεάν από το Ταμείο Κηποθεάτρου "Νίκου Καζαντζάκη", Βιβλιοπωλείο Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης, Αίθριο της Λότζια (Δημαρχείο), Βασιλική Αγίου Μάρκου, Info Point

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............