Δωρεάν παιδιατρικές εξετάσεις στο Γάζι με συνεργασία Δήμου Μαλεβιζίου & Χαμόγελου Παιδιού! - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

11 Σεπτεμβρίου 2022

Δωρεάν παιδιατρικές εξετάσεις στο Γάζι με συνεργασία Δήμου Μαλεβιζίου & Χαμόγελου Παιδιού!

 Το τριήμερο 12 έως 14 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Μιχαήλ Κατσαμάνη

Στο Γάζι θα βρίσκεται την ερχόμενη Δευτέρα και για τρεις μέρες το Κινητό Πολυϊατρείο «Ιπποκράτης» για την πραγματοποίηση προληπτικών ιατρικών εξετάσεων σε παιδιά στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας που έχουν υπογράψει ο Δήμος Μαλεβιζίου με «Το Χαμόγελο του Παιδιού».



Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν δωρεάν προληπτικές παιδιατρικές, οδοντιατρικές, οφθαλμολογικές και ωτορινολαρυγγολογικές εξετάσεις σε παιδιά/μαθητές, καθώς και Σχολικό Bazaar Ενίσχυσης του Οργανισμού, στην Πλατεία Μιχ. Κατσαμάνη στο Γάζι από την Δευτέρα 12 μέχρι και την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου.

Για την υλοποίηση της Δράσης «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα διαθέσει το Κινητό Πολυϊατρείο «Ιπποκράτης», στο οποίο καθημερινά θα βρίσκονται εθελοντικά Γιατροί και Οδοντίατροι, Μέλη του Ιατρικού και Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό του Οργανισμού.

Παράλληλα με την παρουσία του Κινητού Πολυϊατρείου θα πραγματοποιηθεί Σχολικό Bazaar όπου ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει είδη από μία μεγάλη συλλογή σχολικών, συμμετέχοντας ενεργά στο εξειδικευμένο και ολιστικό έργο του Οργανισμού, 24 ώρες το 24ωρο, πανελλαδικά, δίπλα σε κάθε ευάλωτο παιδί και οικογένεια.

Η Δράση διοργανώνεται από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», σε συνεργασία με το Δήμο Μαλεβιζίου, την 7ΥΠΕ Κρήτης, την Περιφέρεια Κρήτης, τον Ιατρικό και Οδοντιατρικό Σύλλογο Ηρακλείου, , και υλοποιείται με την αρωγή του ΟΠΑΠ.

Αναλυτικά το Πρόγραμμα του Κινητού Πολυϊατρείου «Ιπποκράτης», του Οργανισμού:

Γάζι έξω από το Δημαρχείο- Πλατεία Μιχ. Κατσαμάνη

• Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022, 13:00-19:00

• Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022, 13:00-19:00

• Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022 13:00-19:00

Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες και ραντεβού: κα Κασαπάκη Καλλιόπη, τηλ.: 2810314852, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9:00-13:00

Η Δράση της Προληπτικής Ιατρικής/Οδοντιατρικής «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» θα πραγματοποιηθεί με απόλυτη τήρηση όλων των μέτρων ασφάλειας κατά της Covid-19.


Δωρεάν παιδιατρικές εξετάσεις στο Γάζι με συνεργασία Δήμου Μαλεβιζίου & Χαμόγελου Παιδιού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............