Θέλεις να εκπαιδευτείς και να πιστοποιηθείς σε μια από τις νέες ειδικότητες του μέλλοντος; - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

03 Αυγούστου 2022

Θέλεις να εκπαιδευτείς και να πιστοποιηθείς σε μια από τις νέες ειδικότητες του μέλλοντος;

 Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τα προγράμματα κατάρτισης 80.000 ανέργων της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) στο πλαίσιο του έργου: «Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες».



Στο ΚΔΒΜ ΚΕΚ ΙΝΕ ΓΣΕΕ (ως εγκεκριμένος πάροχος κατάρτισης – ΔΥΠΑ/Υπ. Εργασίας) μπορείς να επιλέξεις προγράμματα κατάρτισης (65% on line) για την απόκτηση ψηφιακών και πράσινων δεξιοτήτων, να λάβεις πιστοποίηση και εκπαιδευτικό επίδομα έως 1.000€.

Εάν ενδιαφέρεσαι να εγγραφείς στο Μητρώο Ωφελούμενων για να συμμετέχεις σε πρόγραμμα κατάρτισης, θα πρέπει να συμπληρώσεις και να υποβάλεις σε ηλεκτρονική μορφή την αίτηση σου, μέσω gov.gr (https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/katartise-kai-ekpaideutiko-periekhomeno/eggraphe-sto-metroo-opheloumenon-katartises-meso-ton-k-e-di-bi-m-ton-e-i-kai-ton-adeiodotemenon-k-d-b-m) εισερχόμενος με κωδικούς TAXISnet.

Εάν χρειάζεσαι περισσότερη ενημέρωση και βοήθεια για την αίτηση σου επικοινώνησε μαζί μας τώρα στην περιφερειακή μας δομή! Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος θα σε ενημερώσει για τα προγράμματα και τις επιλογές.

Για συμπλήρωση Φόρμας Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος πάτησε: https://www.inegsee.gr/mitroo-anergon/

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται:

KEK IΝ.Ε. / Γ.Σ.Ε.Ε. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΡΗΤΗΣ

Ανδρέα Παπανδρέου 61 & Πατριάρχου Γρηγορίου Ε΄, Ηράκλειο,

τηλ.: 2810343616, email: inekriti@otenet.gr, crete@reg.inegsee.gr Web site http://kriti.inegsee.gr, http://www.inegsee.gr/

f ΙΝΕ – ΓΣΕΕ ΚΡΗΤΗΣ

*Τα Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και «πράσινες δεξιότητες υλοποιoύνται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης- NextGenerationEU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............