Συνεχίστηκαν παρουσία του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού οι εκδηλώσεις της Ναυτικής Εβδομάδας στην Αλεξανδρούπολη - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

17 Ιουλίου 2022

Συνεχίστηκαν παρουσία του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού οι εκδηλώσεις της Ναυτικής Εβδομάδας στην Αλεξανδρούπολη

 Παρουσία του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού, συνεχίστηκαν το Σάββατο 16 Ιουλίου στην Αλεξανδρούπολη οι εκδηλώσεις της Ναυτικής Εβδομάδας, οι οποίες αναβιώνουν μετά από πολλά χρόνια και φέτος έχουν ως τιμώμενη πόλη το Ηράκλειο.


Το απόγευμα του Σαββάτου κατά την τελετή λήξης της 12ης Regatta ιστιοπλοϊκών αγώνων  που διοργάνωσε ο Ναυταθλητικός  Όμιλος Αλεξανδρούπολης και στην οποία συμμετείχαν 200 αθλητές από όλο τον κόσμο, ο Δήμαρχος Ηρακλείου απένειμε τιμητική πλακέτα στην Ηρακλειώτισσα  αθλήτρια ΑμεΑ  Αριστέα Γαβαλά , καθώς σε άλλους  αθλητές ΑμεΑ που συμμετείχαν και  διακρίθηκαν. Τιμητική απονομή έκανε και η Γενική Γραμματέας του Δήμου Ευγενία Στυλιανού .

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος μετέβη μαζί με τον Δήμαρχο Αλεξανδρουπόλεως  στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Μαϊστρου Αλεξανδρουπόλεως, προσκεκλημένος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη  Άνθιμου , όπου παρακολούθησαν τον πανηγυρικό εσπερινό που τελέσθηκε χοροστατούντος του κκ Άνθιμου.

Αποχαιρετώντας τον Δήμαρχο Αλεξανδρουπόλεως Γιάννη Ζαμπούκη ο Δήμαρχος αφού τον προσκάλεσε να έρθει στο Ηράκλειο, τον ευχαρίστησε για την φιλοξενία και την εξαιρετική τιμή να είναι το Ηράκλειο τιμώμενη πόλη κατά τις εκδηλώσεις της “Ναυτικής Εβδομάδας 2022”.                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............