Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο ανοιχτό θέατρο στον Καράβολα Ηρακλείου να γιορτάσει την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών με το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ. - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

02 Ιουλίου 2022

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο ανοιχτό θέατρο στον Καράβολα Ηρακλείου να γιορτάσει την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών με το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.

 Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο ανοιχτό θέατρο στον Καράβολα Ηρακλείου να γιορτάσει την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών με το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.


Την έναρξη της βραδιάς σηματοδότησαν οι «Batala Creta» όπου με τα βραζιλιάνικα κρουστά ξεσήκωσαν μικρούς και μεγάλους. Ακολούθησε χορός με τη συμμετοχή του κοινού από την Πανεπιστημιακή Χορευτική Ομάδα «Cretan Swing Shots». Το κλείσιμο της βραδιάς ανέλαβε το συγκρότημα «Alma Music Band» με έντεχνο ελληνικό τραγούδι.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες της Μονάδας για άτομα με Ψυχιατρική Συννοσηρότητα του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, μια δομή που πρόσφατα εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΚΡΗΤΗ» 2014-2020 της Περιφέρειας Κρήτης και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και λειτουργεί αποκλειστικά για την υποστήριξη ατόμων με διπλή διάγνωση και τις οικογένειές τους.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο βουλευτής Ηρακλείου κ. Μανώλης Συντυχάκης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ.Ρένα Παπαδάκη, οι οποίοι απευθύναν και ένα χαιρετισμό, δίνοντας το δικό τους μήνυμα κατά των εξαρτήσεων και την συμβολή της Κοινωνίας σε αυτό.
Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστούμε το Δήμο Ηρακλείου για την παραχώρηση του χώρου και το Σύλλογο Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ για την συμβολή του στην διεξαγωγή της εκδήλωσης.
Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς της εκδήλωσης: Εταιρία Νερό Ρούβας, Σκλαβενίτης ΑΕ και Χαλκιαδάκης ΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............