«Αυτή είναι η νέα όψη που αποκτά η καρδιά της Ροδιάς!» - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

21 Ιουλίου 2022

«Αυτή είναι η νέα όψη που αποκτά η καρδιά της Ροδιάς!»

 «Αυτή είναι η νέα όψη που αποκτά η καρδιά της Ροδιάς! Μόλις υπογράψαμε τη σύμβαση για να ξεκινήσει το έργο. Χωρίς αστερίσκους. Δίνουμε οριστική λύση, χάρις στη νέα αρχιτεκτονική μελέτη που ξεκινήσαμε από το μηδέν. Έτσι πήραμε ένα μεγάλο «ναι» από το Ελεγκτικό Συνέδριο και προχωρήσαμε. 


Συνειδητή επιλογή μας ο ολοκληρωμένος σχεδιασμός σε κάθε αναπτυξιακή παρέμβαση. Σήμερα αποδείξαμε πως η συνεργασία όλων μας αποδίδει τους πιο παραγωγικούς καρπούς. 

Η Ροδιά αλλάζει με:

-ανάπλαση πλατείας

-ανάπλαση οδών σε συνεκτικό τμήμα του οικισμού

-υπογειοποίηση δικτύων ΔΕΗ

-υπόγειους κάδους

-σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων

Ευχαριστώ τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργο Πετούση, το στέλεχος της Τεχνικής μας Υπηρεσίας Φωτεινή Σπανάκη, τον Πρόεδρο Γιάννη Στρατάκη και σύσσωμα τα μέλη του Συμβουλίου Κοινότητας Ροδιάς, τους Δημοτικούς Συμβούλους της Ροδιάς, Γιώργο Ρεράκη και Γιάννη Ντουλάκη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μανώλη Γενναράκη και το μέλος Κωστούλα Στρατάκη. Επίσης, την προηγούμενη Δημοτική Αρχή και όλους όσοι συνέβαλαν διαχρονικά για να φτάσουμε στο σήμερα. Συνεχίζουμε»!

Τα παραπάνω ανέφερε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, κατά τη σημερινή υπογραφή της σύμβασης υλοποίησης του έργου για την ανάπλαση τόσο της πλατείας της Ροδιάς, όσο και οδών σε συνεκτικό τμήμα του οικισμού. 

Με εξολοκλήρου νέα μελέτη που εκπονήθηκε από το Δήμο Μαλεβιζίου, ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται στις 715.000€, με 400.000€ να προέρχονται από ίδιους πόρους του Δήμου Μαλεβιζίου και 315.000€ από πόρους του προγράμματος Φιλόδημος. Κύρια υλικά που θα χρησιμοποιηθούν στην ανάπλαση είναι το ξύλο, η πέτρα και το μέταλλο, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθεί υπογειοποίηση των δικτύων του ΔΕΔΔΗΕ, τόσο στην πλατεία όσο και στην περιμετρική της οδό, συμβάλλοντας στον ολοκληρωμένο χαρακτήρα της παρέμβασης. 


Η δαπάνη της υπογειοποίησης των δικτύων της ΔΕΗ, αναλαμβάνεται εξ ολοκλήρου από την εταιρεία ΑΡΙΑΔΝΗ, θυγατρική του ΑΔΜΗΕ, ως δωρεά προς το Δήμο στο πλαίσιο του πακέτου αντισταθμιστικών οφελών για την προσαιγιάλωση του Μεγάλου Καλωδίου στην Κορακιά.

Το παρών στη σημερινή υπογραφή της σύμβασης έδωσαν οι Αντιδήμαρχοι Τεχνικών Έργων Γιώργος Πετούσης και Συντονισμού Έργων Τοπικών Κοινοτήτων Χαράλαμπος Κουτσογιάννης, ο Πρόεδρος Γιάννης Στρατάκης και μέλη του Συμβουλίου της Κοινότητας Ροδιάς, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Ρεράκης, και Γιάννης Ντουλάκης, καθώς και ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μαλεβιζίου Μανώλης Γενναράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............