Στην έναρξη του Διεθνούς Συνεδρίου Ηφαιστειολόγων ο Δήμαρχος Ηρακλείου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

13 Ιουνίου 2022

Στην έναρξη του Διεθνούς Συνεδρίου Ηφαιστειολόγων ο Δήμαρχος Ηρακλείου

 Στην έναρξη του 11ου Διεθνούς Συνεδρίου Ηφαιστειολόγων, στην αίθουσα «Ανδρέα και Μαρίας Καλοκαιρινού» στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, παρευρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής 12 Ιουνίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.Το συνέδριο πραγματοποιείται από τις 12 ως τις 17 Ιουνίου με τίτλο «Cities of Volcanos» και το διοργανώνει η IAVCEI (International Association of Volcanology and Chemistry of the Earth's Interior) με τη στήριξη του Δήμου Ηρακλείου. Αξίζει να σημειωθεί ότι γίνεται για πρώτη φορά στην Κρήτη , με τη συμμετοχή εκατοντάδων συνέδρων από ολόκληρο τον κόσμο.

Ο Δήμαρχος στον σύντομο χαιρετισμό του, καλωσόρισε τους συνέδρους και τόνισε μεταξύ άλλων ότι «η πραγματοποίηση του 11ου Συνεδρίου «Cities on Volcanoes», στο Ηράκλειο, αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός, καθώς θα προσφέρει δυνατότητες επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ της κοινότητας των Φυσικών και των Κοινωνικών Επιστημών με τα επιτελεία διαχείρισης Κρίσεων και Εκτάκτων Αναγκών για την αντιμετώπιση του ηφαιστειακού κινδύνου. Εύχομαι καλή επιτυχία στις εργασίες του Συνεδρίου.

Οι διοργανωτές από την πλευρά τους ευχαρίστησαν ιδιαιτέρως τον Δήμο Ηρακλείου και τη ΔΕΠΑΝΑΛ για τη φιλοξενία.

Εκτός του Δημάρχου, παρευρέθηκε και η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης και Πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΛ Στέλα Καλογεράκη – Αρχοντάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............