Σήμερα Σάββατο η εκδήλωση του Δήμου Ηρακλείου για τα αδέσποτα - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

11 Ιουνίου 2022

Σήμερα Σάββατο η εκδήλωση του Δήμου Ηρακλείου για τα αδέσποτα

 Ο Δήμος Ηρακλείου - Αντιδημαρχία Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, στο πλαίσιο του σχεδιασμού και υποστήριξης δράσεων για ευαισθητοποίηση των πολιτών στο σοβαρό θέμα των αδέσποτων ζώων, παρουσιάζει το Σάββατο 11 Ιουνίου και ώρα 20:30 στο Κηποθέατρο Μάνος Χατζιδάκις, την Θεατρική-Μουσική Παράσταση με τίτλο: «Σκύλος στο Δρόμο». Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.



Ο «Σκύλος στο Δρόμο» στην ουσία μοιράζεται με τους θεατές την ιστορία του και στέλνει το μήνυμα μέσω του τραγουδιού και της μουσικής ότι, όσο σωστά οργανωμένος και αν είναι ένας Δήμος, χρειάζεται τη συνεργασία των πολιτών για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της υπερπληθώρας αδέσποτων.

Κάθε «Σκύλος στο Δρόμο» έχει την ανάγκη μας, λέει ουσιαστικά η παράσταση. Ας γίνουμε όλοι η φωνή που δεν έχουν τα αδέσποτα.

Στη μουσική, διαδραστική παράσταση τραγουδούν οι: Ιωάννα Εμμανουήλ και Ρεγγίνα - Ευαγγελία Αποστολάκου, στην αφήγηση η Ιωάννα Παπαμόσχου ενώ τα κείμενα επιμελήθηκε η Γιόλα Αργυροπούλου. Ενορχήστρωση: Γιώργος Κωνσταντινίδης, διασκευή και ενορχήστρωση για τη Φιλαρμονική: Δημήτρης Βασμαρής.

Συμμετέχει, επίσης, η παιδική και νεανική χορωδία της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, υπό τη Διεύθυνση της κ. Λένας Χατζηγεωργίου και η Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου, υπό τη Διεύθυνση της αρχιμουσικού κ. Δέσποινας Σκανδαλάκη.

Την εκδήλωση στηρίζουν ενεργά η Περιφέρεια Κρήτης, η Zero Stray Academy, οι φιλοζωικές ομάδες «Σείριος» και «Ζωφόρος» καθώς και η Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου.

Σημειώνεται ότι στην εκδήλωση θα συγκεντρωθούν κονσέρβες, ξηρά τροφή για γατούλες, παιχνίδια κ.λπ. πράγματα δηλαδή για την στήριξη των αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............