Μαλεβιζί: Δωρεάν συνεδρίες ψυχολογικής στήριξης από το Δήμο Μαλεβιζίου και το ΔΟΚΑΠΠΑΜ - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

28 Ιουνίου 2022

Μαλεβιζί: Δωρεάν συνεδρίες ψυχολογικής στήριξης από το Δήμο Μαλεβιζίου και το ΔΟΚΑΠΠΑΜ

 Συνεχίζεται από το Δήμο Μαλεβιζίου η δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη σε δημότες με στόχο την προαγωγή της ψυχικής υγείας του ατόμου, καθώς και για την πρόληψη ή την επίλυση ατομικών και κοινωνικών δυσκολιών.


Πλέον εκτός από το Κέντρο Κοινότητας του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προστασίας και Παιδείας Μαλεβιζίου, ατομικές συνεδρίες θα πραγματοποιούνται και στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίας Μαρίνας με προκαθορισμένα ραντεβού με ψυχολόγο ή κοινωνικό λειτουργό του Δήμου.

Στόχος είναι η παροχή βραχύχρονης ψυχολογικής στήριξης στα πλαίσια συμβουλευτικής σε κατοίκους του Δήμου. Οι συνεδρίες απευθύνονται γονείς και παιδιά, εκπαιδευτικούς, αλλά και πολίτες κάθε ηλικίας για την αντιμετώπιση διαπροσωπικών δυσκολιών, συναισθηματική διαχείρισης σε παιδιά, συμβουλευτική γονέων και εκπαιδευτικών κλπ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίας Μαρίνας στο τηλέφωνο 2810314852 και στο Κέντρο Κοινότητας του ΔΟΚΑΠΠΑ Μαλεβιζίου στο 2810 – 823904, για να κλείσουν ραντεβού αλλά και για περισσότερες πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............