Στο 5ο Φεστιβάλ Αστικής Οικολογίας στον Καράβολα ο Χάρης Μαμουλάκης - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

04 Ιουνίου 2022

Στο 5ο Φεστιβάλ Αστικής Οικολογίας στον Καράβολα ο Χάρης Μαμουλάκης

 Στο 5ο Φεστιβάλ Αστικής Οικολογίας που διοργανώνει η εθελοντική ομάδα Heraklion Eco Voice με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Ηρακλείου ΔΗ.Κ.Ε.Η. στον Καράβολα, βρέθηκε ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης.


«Ένα φεστιβάλ για το περιβάλλον, την οικολογία και την κυκλική οικονομία που είχα την χαρά να συμμετέχω ενεργά στο ξεκίνημά του, το 2018, έγινε θεσμός και συνεχίζει δυναμικά μέχρι και σήμερα. Πρόκειται για ένα 3ήμερο δράσεων για όλη την οικογένεια που συγκεντρώνει την διαδραστικότητα και την εκπαίδευση, την ευαισθητοποίηση και την ψυχαγωγία. Για μια σημαντική εκδήλωση που βάζει το δικό της λιθαράκι στην κοινή προσπάθεια ενίσχυσης της περιβαλλοντικής συνείδησης και αλλαγής των συνηθειών μας, με απώτερο σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος.



Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους εθελοντές της Ομάδας Heraklion Eco Voice που έδωσαν για μια ακόμη χρονιά τον καλύτερό τους εαυτό, στους φορείς της Αυτοδιοίκησης που στηρίζουν τη δράση, στις εθελοντικές ομάδες που συμμετέχουν, σε όλους όσοι βοήθησαν στη φετινή διοργάνωση. Αυτό το Σαββατοκύριακο, όπου η Κυριακή 5 Ιουνίου είναι και η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, αξίζει όλοι να επισκεφτούμε τον Καράβολα!».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............