Συμμετοχή του Δήμου Ηρακλείου στο 5ο Φεστιβάλ Αστικής Οικολογίας - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

03 Ιουνίου 2022

Συμμετοχή του Δήμου Ηρακλείου στο 5ο Φεστιβάλ Αστικής Οικολογίας

 Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου, ο Δήμος Ηρακλείου, μέσω της Αντιδημαρχίας Κυκλικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος, συμμετέχει στο 5ο Φεστιβάλ Αστικής Οικολογίας που διοργανώνει η εθελοντική ομάδα HeraklionEcoVoice με συνδιοργανώτρια την ΔΗ.Κ.Ε.Η., από τις 3 έως τις 5 Ιουνίου, στον Καράβολα Ηρακλείου.


Στόχος του Δήμου με τη συμμετοχή του είναι να συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση των πολιτών του Ηρακλείου σε θέματα περιβαλλοντικής συνείδησης, αστικής οικολογίας και πρακτικών ανακύκλωσης.

Στο περίπτερο του Δήμου Ηρακλείου από τις 3-5 Ιουνίου και κατά τις ώρες 17:00-21:00 θα δίνεται ενημερωτικό υλικό για την ανακύκλωση ενώ οι μικροί φίλοι θα μπορούν να παίξουν δημιουργικά παιχνίδια και να συμμετέχουν στην κλήρωση για δώρα μέσω της ανακύκλωσης.

Στο περίπτερο του Δήμου θα βρίσκεται ο «Μίνως Ανακύκλωντας», ο οποίος θα είναι κοντά σε όλους τους «recyclers» του Ηρακλείου, που θα μπορούν να βγάλουν μαζί με την οικογένειά τους τις πιο ιδιαίτερες φωτογραφίες.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............