H Accor προσθέτει το θρυλικό Queen Elizabeth 2 στο χαρτοφυλάκιό της
 στο Ντουμπάι - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

20 Μαΐου 2022

H Accor προσθέτει το θρυλικό Queen Elizabeth 2 στο χαρτοφυλάκιό της
 στο Ντουμπάι

 H Αccor, ηγέτιδα δύναμη στον κλάδο της φιλοξενίας παγκοσμίως με περισσότερα από 400 ξενοδοχεία σε Ινδία, Μέση Ανατολή, Αφρική και Τουρκία έρχεται να προσθέσει το παγκοσμίου φήμης κρουαζιερόπλοιο Queen Elizabeth 2 (QE2), στο χαρτοφυλάκιό της, αναλαμβάνοντας τη λειτουργία του από τον Μάιο του 2022. 

Το κρουαζιερόπλοιο θα υποβληθεί σε περαιτέρω αναβαθμίσεις και ανακαινίσεις πριν γίνει μέλος της MGallery Ho-tel Collection. Αφού ολοκληρωθεί το rebranding, το Queen Elizabeth 2 θα αποτελεί πλέον αναμφίβολα ένα ορόσημο για το brand MGallery αλλά και το Ντουμπάι συνολικά.
Ο ‘Ομιλος συνεργάζεται με έναν από τους μεγαλύτερους κυβερνητικούς οργανισμούς του Ντουμπάι, τον Ports, Customs and Free Zone Corporation (PCFC) Investments LLC, που

ιδρύθηκε επίσημα το 2001 και περιλαμβάνει έναν μεγάλο αριθμό φορέων και αρχών που λειτουργούν κάτω από την ομπρέλα του.


Η PCFC Investments LLC (PCFCI) είναι μια boutique private equity firm με πρωταρχικό στόχο τις επενδύσεις σε εμπορικές επιχειρήσεις και το asset management. Το επιχειρηματικό μοντέλο της εταιρείας επικεντρώνεται στην επένδυση, την ιδιοκτησία, την ανάπτυξη και τη διαχείριση εμπορικών ακινήτων. Η στρατηγική της PCFC Investments είναι να αποκτήσει και να επεκτείνει το εμπορικό χαρτοφυλάκιό της, ενώ παράλληλα στοχεύει στη συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση.

“Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την Accor σε αυτό το project. Πιστεύουμε ότι η εξειδίκευση του Ομίλου θα φέρει το QE2 σε μια νέα εποχή”, δηλώνει ο Saeed Al-Bannai, CEO της PCFC investment. “Το Queen Elizabeth, όπως το γνωρίζουμε μέχρι τώρα, έχει γράψει τη δική του ιστορία και είμαστε βέβαιοι ότι η Accor θα κρατήσει ζωντανή την κληρονομιά του η οποία σε συνδυασμό με τη φήμη του το αναδεικνύουν σε προορισμό από μόνο του. Έναν προορισμό όπου οι φιλοξενούμενοι και οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία”.

Η τοποθεσία του QE2 στο Port Rashid του Ντουμπάι βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την οδό Sheikh Zayed, προσφέροντας εύκολη σύνδεση με όλα τα κύρια αξιοθέατα της πόλης. Το διεθνές αεροδρόμιο του Ντουμπάι, το εμπορικό κέντρο Dubai Mall, το Burj Khalifa και η παραλία La Mer απέχουν όλα λιγότερο από 20 λεπτά, ενώ το Palm Jumeirah και το Mall of the Emirates απέχουν 35 και 29 λεπτά αντίστοιχα.

“Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για την Accor να επεκτείνει το αποτύπωμά της στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, συστήνοντας ένα μοναδικό project που φέρνει ποικιλομορφία στο χαρτοφυλάκιό της, επεκτείνοντας παράλληλα την παρουσία του brand MGallery στο Ντουμπάι”, δηλώνει ο Mark Willis, CEO της Accor Ινδίας, Μέσης Ανατολής, Αφρικής και Τουρκίας. “Όχι μόνο είμαστε υπεύθυνοι για το μοναδικό πλωτό ξενοδοχείο στο Ντουμπάι, αλλά συνεισφέρουμε επίσης στο Dubai Urban Master Plan 2049, με στόχο να χαράξουμε την πορεία για μια βιώσιμη αστική ανάπτυξη, αυξάνοντας παράλληλα την ελκυστικότητα της πόλης ως παγκόσμιο προορισμό".

Μόλις ολοκληρωθεί η ανακαίνιση, το νέο MGallery Queen Elizabeth 2 θα διαθέτει 447 δωμάτια ξενοδοχείου, εννέα εστιατόρια και μπαρ, δέκα αίθουσες συσκέψεων,

5.620 τ.μ. διαθέσιμα για υπαίθριες εκδηλώσεις, έξι καταστήματα λιανικής, πισίνα και γυμναστήριο.

“Είμαστε βέβαιοι ότι μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες, το MGallery Queen Elizabeth 2 θα αποτελέσει ένα must-see αξιοθέατο, το οποίο θα μοιράζεται τις ιστορίες του με τους επισκέπτες, προσφέροντας παράλληλα μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία εν πλω”, πρόσθεσε ο Mark Willis.

Η Accor επί του παρόντος λειτουργεί 62 ιδιοκτησίες (18.562 κλειδιά) στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με 20 (5.831 κλειδιά) ιδιοκτησίες στο pipeline.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ PORTS, CUSTOMS & FREEZONE CORPORATION

Η Ports, Customs and Free Zone Corporation είναι ένας από τους οργανισμούς της κυβέρνησης του Ντουμπάι, o οποίoς ιδρύθηκε επίσημα το 2001 και περιλαμβάνει μια σειρά από φορείς και αρχές που λειτουργούν υπό την ομπρέλα του. Αυτοί οι φορείς περιλαμβάνουν τα εξής: Dubai Customs, Jebel Ali Free Zone (Jafza), Dubai Ports Authority, Department of Planning and Development - Trakhees, Dubai Maritime City Authority, Marine Agency for Wooden Dhows, επιπλέον του επενδυτικού βραχίονα και του βραχίονα ασφαλείας της Εταιρείας που εκπροσω-πείται στο Τμήμα Επενδύσεων και στο Τμήμα Ασφάλειας. Η εταιρεία βασίζεται στην καινοτόμο χρήση της τεχνολογίας για την παροχή έξυπνων και διακεκριμένων υπηρεσιών στους πελάτες της και εργάζεται συνεχώς για την ανάπτυξη μηχανισμών συναλλαγών για τη συμμόρφωση με τις βέλτιστες πρακτικές και τη διασφάλιση της ευτυχίας και της αφοσίωσης των πελατών σύμ-φωνα με τις κυβερνητικές τάσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ACCOR H Αccor, αποτελεί ηγέτιδα δύναμη στον κλάδο της φιλοξενίας παγκοσμίως και αποτελείται από περισσότερες από 5.300 ξενοδοχειακές μονάδες και 10.000 F&B venues σε 110 χώρες. Ο Όμιλος διαθέτει ένα από τα πιο ποικίλα και πλήρως ολοκληρωμένα οικοσυστήματα φιλοξενίας το οποίο περιλαμβάνει περισσότερα από 40 πολυτελή και premium brands, μεσαίας κλίμακας και οικονομικές προτάσεις, venues ψυχαγωγίας και διασκέδασης, εστιατόρια και bars, branded ιδιωτικές κατοικίες, shared accommodation properties, υπηρεσίες concierge, co-working spaces και άλλα. H ασύγκριτη θέση της Accor στη lifestyle φιλοξενία - μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες κατηγορίες της βιομηχανίας του τουρισμού- καθοδηγείται από την Ennismore, μια δημιουργική εταιρεία φιλοξενίας με ένα παγκόσμιο portfolio επιχειρηματικών και founder-built brands με έναν σκοπό στον πυρήνα τους. Η Accor διαθέτει επίσης ένα απαράμιλλο χαρτοφυλάκιο ξεχωριστών brands και περίπου 230.000 εργαζόμενους παγκοσμίως. Τα μέλη της Accor επωφελούνται από το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανταμοιβής ALL - Accor Live Limitless - το οποίο παρέχει ένα εύρος ανταμοιβών, υπηρεσιών και εμπειριών. Μέσω του προγράμματος Planet 21 – Acting Here καθώς και των πρωτοβουλιών Accor Solidarity, RiiSE και ALL Heartist Fund ο Όμιλος είναι επικεντρωμένος στην ενίσχυση του θετικού αντίκτυπού του στην κοινωνία μέσω της επιχειρηματικής ηθικής, του υπεύθυνου τουρισμού, της βιωσιμότητας του περιβάλλοντος, της διάδρασης με την τοπική κοινότητα, της ποικιλομορφίας και της συμμετοχής. Η Accor SA, η οποία ιδρύθηκε το 1967, εδρεύει στη Γαλλία και είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο Euronext Paris (κωδικός ISIN: FR0000120404) και στην αγορά OTC (Ticker: ACRFY) στις Ηνωμένες Πολιτείες. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το group.accor.com ή ακολουθήστε την Accor σε Twitter, Facebook, LinkedIn και Instagram.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............