“Βραβεία για τις ομάδες στο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής FIRST® LEGO® LEAGUE στο Ηράκλειο Κρήτης!” - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

23 Μαΐου 2022

“Βραβεία για τις ομάδες στο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής FIRST® LEGO® LEAGUE στο Ηράκλειο Κρήτης!”

 Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 22 Μαΐου 2022, ο Διαγωνισμός “FIRST® LEGO® League Explore Ηρακλείου” που φιλοξένησε ομάδες της περιοχής καθώς και ομάδες από την Ιεράπετρα και αποτέλεσε μια συνδιοργάνωση της Eduact με τα 20ο & 56ο Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία Ηρακλείου



Τη σεζόν 2021-2022 οι ομάδες της FIRST® διερεύνησαν το μέλλον των μεταφορών. Από την αποστολή πακέτων σε αγροτικές και αστικές περιοχές, μέχρι την παροχή βοήθειας σε καταστροφές και την αεροπορική διαμετακόμιση υψηλής τεχνολογίας, οι ομάδες σκέφτηκαν τρόπους ταχύτερους, πιο αξιόπιστους, χωρίς αποκλεισμούς και βιώσιμες καινοτομίες στις μεταφορές που συνδέουν και αναπτύσσουν καλύτερα κοινότητες και οικονομίες σε όλο τον κόσμο.

Στο Διαγωνισμό αυτό συμμετείχαν ομάδες, στην κατηγορία του Explore ( 6 έως 10 χρονών ) και απονεμήθηκαν βραβεία σε όλες τις συμμετέχουσες ομάδες. Όλα τα βραβεία ήταν μη διαγωνιστικά.

Οι ομάδες που συμμετείχαν στον Διαγωνισμό ήταν οι : Robostar, Ρομπο-Σύφουνες, Ρομπο-Μηχανικοί, Ρομπο Aστέρια, Ρομπο - Δημιουργοί, Μηχανικοί Αστραπή, Fast Team, Αχτύπητοι Κεραυνοί.

Στον Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής παρευρέθηκε ο επίτιμος καλεσμένος Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Αντώνης Περισυνάκης ο οποίος παρακολούθησε και θαύμασε τις προσπάθειες των παιδιών και βράβευσε όλες τις ομάδες.

Τη διοργάνωση υποστηρίζει η Ο3 Out of the Ordinary επίσημος αντιπρόσωπος LEGO Education στην Ελλάδα και ο Μεγάλος Χορηγός Προγραμμάτων το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΔΙΟΣ.

Πολυμεσικό υλικό

Εικόνες από τον Διαγωνισμό:

https://www.flickr.com/photos/eduact/albums/72177720299180578

 

Μάθετε περισσότερα για τους Διαγωνισμούς εδώ: https://firstlegoleague.gr/

Για περισσότερες πληροφορίες

Τηλέφωνο: +30 2311 286 369

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............