Συνάντηση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης με τον Πρέσβη του Βασιλείου του Μαρόκο στην Ελλάδα - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

10 Μαΐου 2022

Συνάντηση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης με τον Πρέσβη του Βασιλείου του Μαρόκο στην Ελλάδα

 Τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης, Καθηγητή Γεώργιο Μ. Κοντάκη επισκέφτηκε σήμερα, Δευτέρα 9 Μαΐου 2022, ο Πρέσβης του Βασιλείου του Μαρόκο στην Ελλάδα, κ. Mohammed Sbihi συνοδευόμενος από την Γραμματέα Πρεσβείας Α’, κα Dalal Ziadi και τον Επίτιμο Πρόξενο του Βασιλείου του Μαρόκου στην Περιφέρεια Κρήτης, κ. Εμμανουήλ Γαλανάκη. Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης, ο Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών & Τεχνολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης, Καθηγητής Εμμανουήλ Στρατάκης.


Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης αφού καλωσόρισε τον Πρέσβη και την αντιπροσωπεία του Βασιλείου του Μαρόκου στην Ελλάδα, προχώρησε σε μία σύντομη παρουσίαση του Πανεπιστημίου Κρήτης. Από την πλευρά του, ο Πρέσβης ευχαρίστησε τον κο Πρύτανη για τη δυνατότητα που του δόθηκε να επισκεφτεί το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, οι δυο πλευρές συζήτησαν τη διερεύνηση μελλοντικής συνεργασίας σε θέματα εκπαίδευσης και έρευνας, καθώς και τη δυνατότητα υπογραφής μνημονίων συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Κρήτης και Πανεπιστημίων του Βασιλείου του Μαρόκου.

Από τη Πρυτανεία του ΠΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............