Νεαρός Αγγλοβέλγος που επιδιώκει να εγγραφεί στο βιβλίο Guinness κάνοντας τον γύρο του κόσμου με ένα υπέρ-ελαφρύ αεροσκάφος επισκέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

03 Απριλίου 2022

Νεαρός Αγγλοβέλγος που επιδιώκει να εγγραφεί στο βιβλίο Guinness κάνοντας τον γύρο του κόσμου με ένα υπέρ-ελαφρύ αεροσκάφος επισκέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου

 Τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκο Συριγωνάκη, επισκέφθηκε ο 16χρονος Αγγλοβέλγος Marc Rutherford, μαθητής Λυκείου, που πετάει με ένα μονοκινητήριο υπερ-ελαφρύ αεροσκάφος.  Επισκέφθηκε τη χώρα μας με αυτό και βρέθηκε στην Κρήτη και στο Ηράκλειο, έχοντας ως στόχο την επίτευξη παγκόσμιου ρεκόρ και την εγγραφή του στο βιβλίο Guinness ως ο νεότερος άνθρωπος στον κόσμο που επιχειρεί το γύρο του κόσμου με υπέρ-ελαφρύ αεροσκάφος.


Ξεκίνησε το ταξίδι του από τη Βουλγαρία και πρόκειται να επισκεφθεί 52 χώρες και στις 5 ηπείρους. Αναμένεται να ολοκληρώσει τις πτήσεις του και να έχει φτάσει τον στόχο του έως τον Ιούνιο του 2022.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης και η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Τουρισμού Π.Ε. Ηρακλείου και Διασύνδεσης με τις Εθελοντικές Ομάδες Γεωργία Μηλάκη καλωσόρισαν τον Marc Rutherford και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην επίτευξη του στόχου του με την εγγραφή του στο βιβλίο Guinness κάνοντας το  γύρο του κόσμου με το συγκεκριμένο τύπο αεροσκάφους.

Ο νεαρός πιλότος συνοδευόταν από τον Πρόεδρο της Αερολέσχης Ηρακλείου «Τάλως» Νίκο Μακράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............