Το Ρέκβιεμ, Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ και η συναυλία για τον Μικρασιατικό Ελληνισμό μάγεψαν το κοινό του ΠΣΚΗ - Επόμενη, νέα παραγωγή του ΠΣΚΗ: Θεόφραστος Σακελλαρίδης | Ο Βαφτιστικός - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

21 Απριλίου 2022

Το Ρέκβιεμ, Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ και η συναυλία για τον Μικρασιατικό Ελληνισμό μάγεψαν το κοινό του ΠΣΚΗ - Επόμενη, νέα παραγωγή του ΠΣΚΗ: Θεόφραστος Σακελλαρίδης | Ο Βαφτιστικός

 

Επόμενη, νέα παραγωγή του ΠΣΚΗ:

Θεόφραστος Σακελλαρίδης | Ο Βαφτιστικός

 Σάββατο 7, Κυριακή 8 και Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

 


Τρεις υπέροχες βραδιές απόλαυσε το κοινό του Ηρακλείου, το οποίο παρακολούθησε το Ρέκβιεμ του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ την Μ. Δευτέρα και την Μ. Τρίτη, καθώς και την συναυλία για τον Μικρασιατικό Ελληνισμό την Μ. Τετάρτη στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου.

 

Η Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών, υπό τη διεύθυνση του Ραφαήλ Πυλαρινού, συμπράττοντας με το Χορωδιακό Σύνολο Ηρακλείου σε προετοιμασία της Λένας Χατζηγεωργίου και τους σολίστες Βούλα Αμιραδάκη (σοπράνο), Διαμάντη Κριτσωτάκη (μέτζο σοπράνο), Αντώνη Κορωναίο (τενόρο), και Μάνο Χριστοφακάκη (βαθύφωνο), ταξίδεψαν το κοινό με το Ρέκβιεμ, ένα μουσικό αριστούργημα, αλλά και με την 25η Συμφωνία που ο Μότσαρτ έγραψε σε ηλικία 17 ετών.

Την Μ. Τετάρτη, στην πρώτη συναυλία - αφιέρωμα με αφορμή την συμπλήρωση εκατό ετών από την κορύφωση της Μικρασιατικής Καταστροφής, η Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών υπό τη διεύθυνση του Βύρωνα Φιδετζή, ερμηνεύοντας έργα των Γιάννη Κωνσταντινίδη, Μανώλη Καλομοίρη και Γιοχάνες Μπραμς, με σολίστ στο βιολί τον Αντώνη Σουσάμογλου, απέτινε ιδιαίτερο φόρο τιμής στην μνήμη του Μικρασιατικού Ελληνισμού.

 

Επόμενη εκδήλωση στο ΠΣΚΗ

 

Θεόφραστος Σακελλαρίδης | Ο Βαφτιστικός

Σάββατο 7, Κυριακή 8 και Δευτέρα 9 Μαΐου 2022, στις 20:00, στην Αίθουσα «Ανδρέας και Μαρία Καλοκαιρινού».

 

Η δημοφιλέστερη ελληνική οπερέτα που γαλούχησε τέσσερεις γενιές Ελλήνων, ένα έργο με πανέμορφες μελωδίες, συναρπαστική θεατρική πλοκή και ξεκαρδιστικές χιουμοριστικές σκηνές, ανεβαίνει για πρώτη φορά στις εγκαταστάσεις του ΠΣΚΗ, σε μία νέα παραγωγή, που φιλοδοξεί να ενταχθεί στο ρεπερτόριο του οργανισμού. Ο Θεόφραστος Σακελλαρίδης, ο σπουδαίος Έλληνας συνθέτης του «Ψηλά στο Μέτωπο», «Τον Καιρό εκείνο τον παλιό», «Στο στόμα, στο στόμα», «Η καρδιά μου πονεί για σας» δημιούργησε μελωδίες που σήμερα, πλέον, ταυτίζονται με την ίδια την ιστορία της ελληνικής οπερέτας.

Διαβάστε περισσότερα, εδώ: https://bit.ly/383hrfQ

 

Video μπορείτε να πάρετε από εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=2emukldTo54

 

 

        Επίσημος Χορηγός Αερομεταφορών: AEGEAN Airlines

        Επίσημος Χορηγός Ακτοπλοϊκών Μεταφορών: Minoan Lines

        Επίσημοι Χορηγοί Φιλοξενίας: Metaxa Hospitality Group | Karatarakis hotels & restaurants

        Επίσημος Χορηγός Οδικών Μεταφορών: Union Coach Services

        Επίσημος Χορηγός Εκπαίδευσης: ΙΕΚ ΑΚΜΗ

       Χορηγός Επικοινωνίας: ΕΡΤ3 | ΕΡΤ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ | ΕΡΤ ΧΑΝΙΩΝ | COSMOTE tv

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............