Σε σύσκεψη και αυτοψία για τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες ο Δήμαρχος Ηρακλείου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

06 Μαρτίου 2022

Σε σύσκεψη και αυτοψία για τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες ο Δήμαρχος Ηρακλείου

 Στη σύσκεψη της Εκτελεστικής Επιτροπής των 3ων Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων, που θα διεξαχθούν το 2023 στο Ηράκλειο, συμμετείχε το πρωί του Σαββάτου 5 Μαρτίου 2022 ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός. Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου, παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, του Προέδρου της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ) Davide Tizzano, του Γενικού Γραμματέα Ιάκωβου Φιλιππούση, των Δημάρχων Χερσονήσου Γιάννη Σέγγου και Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέα (συνδιοργανωτές) κ.ά.


Ο Δήμαρχος στον σύντομο χαιρετισμό του, καλωσόρισε τον Πρόεδρο της ΔΕΜΑ και τα μέλη της Επιτροπής των Αγώνων στο Ηράκλειο και εξέφρασε την πεποίθηση του ότι η διοργάνωση θα στεφθεί με επιτυχία. «Ως Δήμος Ηρακλείου θα συνεργαστούμε πολύ στενά τόσο με την Πολιτεία όσο και με την Επιτροπή, ώστε να διασφαλίσουμε στο βαθμό που μας αναλογεί ότι οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες του 2023 θα μείνουν σε όλους αξέχαστοι και ο τόπος μας θα έχει πολλαπλά οφέλη» ανέφερε ο Δήμαρχος χαρακτηριστικά.

Μετά την σύσκεψη, τα μέλη της Επιτροπής, ο Πρόεδρος της ΔΕΜΑ και ο κ. Αυγενάκης πραγματοποίησαν αυτοψία στις τοποθεσίες όπου θα δημιουργηθούν οι εγκαταστάσεις, οι οποίες θα φιλοξενήσουν τα αθλήματα των Αγώνων.

Στο παραλιακό μέτωπο του Καρτερού, συμμετείχε στην αυτοψία και ο Δήμαρχος Ηρακλείου, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πρόεδρο της ΔΕΠΑΝΑΛ Στέλα Καλογεράκη - Αρχοντάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............