Ξεκινά η υποβολή καλλιτεχνικών προτάσεων για τα Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

12 Μαρτίου 2022

Ξεκινά η υποβολή καλλιτεχνικών προτάσεων για τα Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου

 Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου ανοίγει τη διαδικασία υποβολής καλλιτεχνικών προτάσεων για τα Φεστιβάλ του Δήμου για το έτος 2022. Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κατατίθενται ηλεκτρονικά μέχρι και την Πέμπτη 24 Μαρτίου.


Οι προτάσεις αφορούν τα φεστιβάλ: Κρήτη μια Ιστορία 5+1 Πολιτισμοί, Τέχνη Καθ' Οδόν 2022, Φεστιβάλ Πιάνου Δήμου Ηρακλείου, Ψηφιακές Παραγωγές για το Heraklion Arts and Culture, καθώς και τις ειδικές εκδηλώσεις για το Έτος Μικρασιατικού Ελληνισμού και θα γίνονται δεκτές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση heraklionarts@gmail.com

Οι καλλιτεχνικές προτάσεις θα πρέπει να περιγράφουν αναλυτικά την καλλιτεχνική δράση, τους συμμετέχοντες σε αυτή και το αναλυτικό κόστος υλοποίησης της, το όποιο θα περιλαμβάνει όλες τις αμοιβές, τις ασφαλιστικές κρατήσεις, το ΦΠΑ, τα πνευματικά δικαιώματα και την παρακράτηση φόρου.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις μπορείτε να καλείτε στα γραφεία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, Δευτέρα με Παρασκευή (12:00 με 14:00) στα τηλέφωνα 2813409454 και 2813409256.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............