Η ακρίβεια γονατίζει καταναλωτές και αγρότες - παραγωγούς - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

27 Φεβρουαρίου 2022

Η ακρίβεια γονατίζει καταναλωτές και αγρότες - παραγωγούς

 Την λαϊκή αγορά στην περιοχή των Πατελών στο Ηράκλειο​, επισκέφτηκε το πρωί του Σαββάτου 26/2 ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.


Ο Χάρης Μαμουλάκης συνομίλησε με πολίτες οι οποίοι του μετέφεραν την αδυναμία που βιώνουν στην κάλυψη βασικών αναγκών τους, καθώς και με αγρότες, οι οποίοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στο υψηλότατο κόστος παραγωγής που έχει προκύψει μετά τις τεράστιες αυξήσεις σε γεωργικά εφόδια, πετρέλαιο και ηλεκτρική ενέργεια.

«Η «καταπληκτική ποιότητα ζωής» του κυρίου Μητσοτάκη, έχει γίνει ο εφιάλτης για τα ελληνικά νοικοκυριά, τις πολύ μικρές, μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τους αγρότες και τους παραγωγούς της χώρας» ανέφερε σε δήλωσή του ο Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Η Κυβέρνηση εθελοτυφλεί, την ώρα που οι πολίτες υποφέρουν. Απαιτούνται γενναία μέτρα στήριξης του εισοδήματος και της παραγωγής, όπως η παρέμβαση στα τιμολόγια της ΔΕΗ, η μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα και του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα, καθώς και η αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ, όπως έχουμε εδώ και καιρό προτείνει. Τρόποι υπάρχουν. Η πολιτική βούληση απουσιάζει. Και οι πολίτες πληρώνουν το τίμημα.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............