Τα σωματεία του Υγρού Στίβου της Περιφέρειας Κρήτης-Ρόδου ευχαριστούν τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

07 Ιανουαρίου 2022

Τα σωματεία του Υγρού Στίβου της Περιφέρειας Κρήτης-Ρόδου ευχαριστούν τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη

 Τα σωματεία του Υγρού Στίβου της Περιφέρειας Κρήτης-Ρόδου ευχαριστούν τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, για την έμπρακτη στήριξη του έργου τους μέσα από διαφανείς διαδικασίες με τα χρήματα από την φορολογία των κερδών των παικτών του στοιχήματος. 


Σε μια εποχή που ο ερασιτεχνικός αθλητισμός δοκιμάζεται από τις επιπτώσεις της πανδημίας καθώς τα σωματεία καταγράφουν αξιοσημείωτη μείωση της δύναμής τους και μεγάλη δυσκολία στο να ανταπεξέλθουν στις πάγιες οικονομικές τους υποχρεώσεις, αυτή η σημαντική επιχορήγηση της ΓΓΑ, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε στην προσπάθειά μας να ανταποκριθούμε στις προσεχείς αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, και στην ανάπτυξη των αθλημάτων που καλλιεργούμε.

 Τα σωματεία: 

ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΕΓΟΗ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ 91, Κ.Ο.Η., Ν.Ο.ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ, Ν.Ο.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Ν.Ο.ΡΕΘΥΜΝΟΥ, Ν.Ο.ΧΑΝΙΩΝ, Ο.Φ.Η., ΠΙΓΚΟΥΪΝΟΙ ΡΟΔΟΥ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ, ΤΡΙΤΩΝΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΩΚΕΑΝΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΩΡΙΩΝΑΣ, Υ.Σ.ΡΟΔΟΥ. 

Για το Δ.Σ της ΠΕΚΥΚΡ

 Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας 

Γιώργος Ανδρουλάκης Μαρία Πρατικάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............