Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις Γεμάτες Χαρμόσυνες Εορταστικές Μελωδίες: Από Το Ωδείο «Ιωάννης Μανιουδάκης», Τον Δήμο Χανίων & Την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ. - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

19 Δεκεμβρίου 2021

Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις Γεμάτες Χαρμόσυνες Εορταστικές Μελωδίες: Από Το Ωδείο «Ιωάννης Μανιουδάκης», Τον Δήμο Χανίων & Την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ.

 Tο Ωδείο “Ιωάννης Μανιουδάκης” σε συνεργασία με την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ. Χ.-Κ.Α.Μ.  και τον Δήμο Χανίων διοργανώνουν και σήμερα Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021 στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» και στην Πλατεία Κατεχάκη αντίστοιχα, χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, με μοναδικές εορταστικές μελωδίες. 

.com/img/a/
 

Σήμερα Κυριακή 19/12, στις 12.00στην πλατεία Κατεχάκηστο Ενετικό Λιμάνι, θα πραγματοποιηθεί η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, με τίτλο: «Παναρμόνιες Εορταστικές Μελωδίες». Στην  εκδήλωση θα λάβει  μέρος  η  νεοσύστατη ορχήστρα εγχόρδων του Ωδείου με αγαπημένες, εορταστικές γνωστές και άγνωστες μελωδίες, όπως το «Snowflakes how gently», το «Let’s be Glad and full of Cheer», το «Festive March» του Χέντελ, κ.α. Η νεοσύστατη ορχήστρα  εγχόρδων σε διδασκαλία της Χριστίνας Πασχάλη, καθηγήτριας βιολιού και τη διεύθυνση της Βιβής Κουτσογιαννάκη, καθηγήτριας πιάνου, συγκροτήθηκε  για τις  παιδαγωγικές ανάγκες του Ωδείου και αποτελείται από μικρούς σπουδαστές 8-16 ετών.

Η είσοδος και στις δύο εκδηλώσεις, που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Χανίων, είναι ελεύθερη, ενώ κατά τη διάρκειά τους θα τηρηθούν όλα τα ισχύοντα μέτρα για την αποφυγή της διάδοσης της νόσου του κορωνοϊού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............