Χριστουγεννιάτικα στολίδια και κατασκευές στον Δήμαρχο Χανίων, Π. Σημανδηράκη, από τους νέους του Παραρτήματος ΑμεΑ Χανίων - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

09 Δεκεμβρίου 2021

Χριστουγεννιάτικα στολίδια και κατασκευές στον Δήμαρχο Χανίων, Π. Σημανδηράκη, από τους νέους του Παραρτήματος ΑμεΑ Χανίων

 Το Δημαρχείο Χανίων επισκέφθηκαν σήμερα, Πέμπτη 9/12/2021, το πρωί, νέοι και νέες του Τμήματος Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ, από το Παράρτημα Α.Μ.Ε.Α. Χανίων, συνοδευόμενοι από την Προϊσταμένη του Τμήματος, Έφη Σπυριδάκη, και την Εργοθεραπεύτρια, Χρυσή Καρκάνη.


Τους ωφελούμενους υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Στέλιος Μιχαηλάκης, προσφέροντάς τους συμβολικά δώρα στο κλίμα των ημερών, ενώ και οι ίδιοι από την πλευρά τους προσέφεραν στον κ. Σημανδηράκη χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες και στολίδια, που δημιούργησαν στο πλαίσιο του προγράμματος, που παρακολουθούν.

Ο Δήμαρχος Χανίων δέχθηκε με ενθουσιασμό τα δώρα των ωφελούμενων, εκφράζοντας τη στήριξη της δημοτικής αρχής προς τη λειτουργία του Τμήματος και του Παραρτήματος εν γένει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............