Εκδήλωση για την ΣΒΑΑ την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου στο ΠΣΚΗ (Πειραματική Σκηνή) - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

09 Δεκεμβρίου 2021

Εκδήλωση για την ΣΒΑΑ την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου στο ΠΣΚΗ (Πειραματική Σκηνή)

 Εκδήλωση με θέμα «Ηράκλειο έξυπνη-συνεκτική πόλη, τόπος συνάντησης 5+1 πολιτισμών, από τις Στρατηγικές Βιώσιμης Ανάπτυξης σε μια κλιματικά ουδέτερη πόλη το 2030» διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2019 στις 11:00 στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου (Αίθουσα Πειραματικής Σκηνής).


Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) που υλοποιεί ο Δήμος Ηρακλείου και αφορά σε σημαντικά έργα υποδομής, πολιτικής προστασίας, αστικής αναζωογόνησης και ανάδειξης πολιτιστικών στοιχείων, δράσεις για την ενίσχυση της ανακύκλωσης αλλά και άυλες δράσεις που αξιοποιούν την ψηφιακή εποχή, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων του Ηρακλείου, την προστασία του περιβάλλοντος την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, τη διασύνδεση του τουρισμού με τον πολιτισμό..

Ανάμεσα σε αυτά τα έργα είναι η Διαμόρφωση του Ισόπεδου Τμήματος της Ενετικής Οχύρωσης ως διαδρομής περιπάτου και ποδηλάτου, η Ανάπλαση και Βιοκλιματική Αναβάθμιση της Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, η Δημιουργία Μόνιμης Έκθεσης Ενθυμημάτων Εθνικής Αντίστασης στη στοά Μακάσι, οι Ψηφιακές Εφαρμογές Τουριστικής Προβολής της πόλης «Διαδραστικό Ηράκλειο», οι δράσεις στον τομέα της Ανακύκλωσης, η Στερέωση και Αποκατάσταση του παραθαλάσσιου τμήματος των Ενετικών Τειχών, η

Ενεργειακή Αναβάθμιση του Δημοτικού Κτιρίου της οδού Ανδρόγεω, η προμήθεια ειδικού εξοπλισμού πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση περιβαλλοντικών κινδύνων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, από την πλευρά του Δήμου Ηρακλείου, την ΣΒΑΑ πρόκειται να παρουσιάσουν ο Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Ψηφιακού Μετασχηματισμού & Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης Υπαίθρου, Συντονιστής ΣΟΑΠ /ΒΑΑ κος Γιώργος Σισαμάκης και η Γενική Γραμματέας του Δήμου κα Ευγενία Στυλιανού.

Για περισσότερες πληροφορίες: · Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στην ακόλουθη σύνδεση: ΕΔΩ.

· Συνημμένο θα βρείτε το Πρόγραμμα της Εκδήλωσης και ενημερωτικό φυλλάδιο για τα έργα της ΣΒΑΑ. · Δείτε το σύνολο του ενημερωτικού υλικού του έργου ΕΔΩ.

· Η εκδήλωση πραγματοποιείται υβριδικά, δηλαδή με φυσική παρουσία προκαθορισμένου αριθμού συνέδρων στον χώρο του συνεδρίου και ταυτόχρονη διαδικτυακή μετάδοση για τους λοιπούς συνέδρους. Σε κάθε περίπτωση η προσέλευση στον χώρο εξαρτάται από τον μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό, σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα και επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή βεβαίωσης νόσησης με ισχύ εντός του τελευταίου εξαμήνου.

· Την ημέρα και ώρα της εκδήλωσης, μπορείτε να την παρακολουθήσετε διαδικτυακά μέσα από το κανάλι YouTube του Δήμου https://www.youtube.com/user/cityofheraklion και τη σελίδα Facebook του έργου https://www.facebook.com/vaa.heraklion

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............