Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, ο 19ος Μινωικός Άθλος 70 χλμ. - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

02 Δεκεμβρίου 2021

Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, ο 19ος Μινωικός Άθλος 70 χλμ.

Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεγαλόνησος  διοργανώνουν την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 τον 19ο Μινωικό άθλο 70χλμ. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στη διαδρομή Φαιστός – Κνωσός που ενώνει τα δύο Μινωικά παλάτια, ενώ παράλληλα θα διεξαχθεί ποδηλατοδρομία 140 χλμ. στην διαδρομή Κνωσός -Φαιστός – Κνωσός, χωρίς ανταγωνιστικό χαρακτήρα.


Η ιστορική διαδρομή έχει την υποστήριξη των Δήμων Φαιστού, Γόρτυνας και Ηρακλείου, ενώ διοργανώνεται με την συνδρομή της Ομάδας Διάσωσης Φίλιος Ζεύς, του τμήματος Σαμαρειτών Μεσαράς , του  ΕΚΑΒ και της Ελληνικής Αστυνομίας. Πολύτιμη βοήθεια προσφέρουν όπως κάθε χρόνο οι κοινότητες και οι πολιτιστικοί σύλλογοι Μοιρών, Αγίων Δέκα, Αγίας Βαρβάρας, Βενεράτου, Δαφνών.  


Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να αποστείλετε email στο marathoncreta@gmail.com αναγράφοντας Ονοματεπώνυμο-Ηλικία-Σύλλογο-μέγεθος μπλούζας. 


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ:


ΜΙΝΩΙΚΟΣ ΑΘΛΟΣ 70χλμ


Η αναχώρηση των αθλητών για την Φαιστό θα γίνει το πρωί της Κυριακής και ώρα 05:45 δωρεάν με λεωφορείο από την Πλατεία 18 Άγγλων στην είσοδο του Βορείου λιμενοβραχίονα προς φρούριο Κούλες.


07:15  Συγκέντρωση αθλητών  στον αρχαιολογικό χώρο της Φαιστού


08:00 Εκκίνηση Μινωικού άθλου 70 χλμ. από τον Αρχαιολογικό χώρο της Φαιστού.


Όριο Μινωικού Άθλου: 9 ώρες με όριο αποκλεισμού στον μαραθώνιο τις 6 ώρες


Ώρα Απονομών: 13:30 (στο παλάτι της Κνωσού)


ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ 140 χλμ.


Ώρα συγκέντρωσης: 06:45 στην Κνωσό


Ώρα εκκίνησης: 07:00 έξω από τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού.


Χρονικό Περιθώριο: δεν υπάρχει


Διαδρομή 140χλμ: Εκκίνηση από Κνωσό- Λεωφόροι_Κνωσού- Δημοκρατίας-Δικαιοσύνης-Καλοκαιρινού-62 Μαρτύρων Ηρακλείου-Μοιρών Αρχαιολογικός χώρος Φαιστού-επιστροφή-περιφερειακή οδός -Μοιρών- Ηρακλείου -στην έξοδο από Αγ.Βαρβάρα προς Ηράκλειο στρίβουμε δεξιά προς Αγ.Θωμά -Αυγενική-Βενεράτο- Δαφνές- βγαίνουμε στον περιφερειακό Μοιρών -Ηρακλείου-Γιόφυρος -62 Μαρτύρων -Χανιόπορτα-Πλαστήρα-Όαση- Λ.Κνωσού-τερματισμός Κνωσός.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.cretamarathon.com


Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............