Εκπαιδευτική δράση του Δήμου Χανίων για παιδιά, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης – Αποστολή στα social-media του Δήμου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

04 Νοεμβρίου 2021

Εκπαιδευτική δράση του Δήμου Χανίων για παιδιά, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης – Αποστολή στα social-media του Δήμου

 Ο Δήμος Χανίων καλεί τους μικρούς δημότες να συμμετάσχουν στην εκπαιδευτική δράση, που διοργανώνει, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης, που εορτάστηκε στις 31 Οκτωβρίου.


Στο πλαίσιο αυτό καλούνται τα παιδιά, με τη συνδρομή των γονιών ή των εκπαιδευτικών τους, να γράψουν στη σελίδα του Δήμου Χανίων, μέσω Facebook και Instagram, ένα σύνθημα ή μια φράση, που να πείθει ότι  μπορούμε και πρέπει να κάνουμε αποταμίευση.

Ας μην ξεχνάμε ότι σημασία δεν έχει μόνο να αποταμιεύουμε χρήματα, αλλά και να αποταμιεύουμε στην ψυχή μας ανθρωπιά κι αγάπη  για να μπορούμε να την προσφέρουμε απλόχερα σε εκείνους, που τη χρειάζονται.

Η δράση θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 5/11/2021 και τα πιο ευφάνταστα σλόγκαν θα "στολίσουν" τη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων. Οι εμπνευστές τους μάλιστα, θα κερδίσουν από έναν κουμπαρά.

Η εκπαιδευτική δράση πραγματοποιείται με τη στήριξη των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............