Μουσειακές Βαλίτσες | Τα Μουσεία Δεινοσαύρων έρχονται για ένα μήνα στο Motivo! - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

26 Νοεμβρίου 2021

Μουσειακές Βαλίτσες | Τα Μουσεία Δεινοσαύρων έρχονται για ένα μήνα στο Motivo!

 Οι Μουσειακές Βαλίτσες είναι εργαστήρια μουσειακής αγωγής για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, που ενθαρρύνουν το βιωματικό παιχνίδι με τον πολιτισμό. Τα παιδιά εξερευνούν διαθεματικά και διεπιστημονικά τα μουσεία και τις συλλογές τους μέσα από ομαδικές και πολυαισθητηριακές δραστηριότητες, ενώ έχουν την ευκαιρία να επεξεργαστούν αντιπροσωπευτικά δείγματα (αυθεντικά και αντίγραφα) του πολιτισμού μας. Μουσεία φυσικής ιστορίας, αστρονομίας, τέχνης, φυσικών επιστημών και κάθε είδους μουσεία ζωντανεύουν στα μάτια των παιδιών μέσα από το παιχνίδι με τα αντικείμενα.


Φέτος, οι Μουσειακές Βαλίτσες ανοίγουν και παρουσιάζουν ένα μουσείο για ολόκληρο το μήνα! Κάθε μήνα, τα παιδιά θα εξερευνούν και ένα μουσείο σε τέσσερις συναντήσεις. Αυτό τον μήνα έρχονται τα Μουσεία Δεινοσαύρων στο Motivo!

Ελάτε να μεταμορφωθούμε σε παλαιοντολόγους, να σκάψουμε στον πάγο και να ανακαλύψουμε τα πιο γνωστά προϊστορικά ζώα. Ο Τυρανάσαυρος Ρεξ μαζί με τους υπόλοιπους γίγαντες θα μας ταξιδέψουν πίσω στον χρόνο για να εξερευνήσουμε τον κόσμο τους και να ανακαλύψουμε πολλά από τα μυστικά τους.

Τα Μουσεία Δεινοσαύρων θα πραγματοποιηθούν σε 4 συναντήσεις στο φιλόξενο χώρο του Motivo - Κέντρο Ειδικών Θεραπειών & Ψυχοεκπαίδευσης στο Τσαλικάκι – Γάζι Ηρακλείου (Γ. Γεννηματά 53) κάθε Παρασκευή απόγευμα 05.00μμ – 06.00μμ. Η πρώτη μας συνάντηση θα γίνει αυτή την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου!

Η κράτηση είναι απαραίτητη στο τηλ. 2811 116 807, καθώς ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας των συμμετεχόντων.

 

 Μουσειακές Βαλίτσες | Τα Μουσεία Δεινοσαύρων έρχονται για ένα μήνα στο Motivo!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............