Σύμβαση για αποκατάσταση των φθορών του οδοστρώματος υπέγραψε ο Δήμος Ηρακλείου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

10 Νοεμβρίου 2021

Σύμβαση για αποκατάσταση των φθορών του οδοστρώματος υπέγραψε ο Δήμος Ηρακλείου

 Σύμβαση για εργασίες αποκατάστασης των φθορών των ασφαλτικών οδοστρωμάτων (λακκούβες, μικρές διαπλατύνσεις) υπέγραψε ο Δήμος Ηρακλείου. Συγκεκριμένα, η σύμβαση υπεγράφη από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιάννη Αναστασάκη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, αφορά σε σημειακές παρεμβάσεις εκεί που κρίνεται απαραίτητο για την άρση πιθανής επικινδυνότητας του οδοστρώματος και για την αποφυγή ατυχημάτων. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 480.099,33€ (ίδιοι πόροι) και το χρονοδιάγραμμα 18 μήνες.


Οι δημότες που έχουν εντοπίσει σημεία του οδικού δικτύου της πόλης τα οποία χρήζουν αποκατάστασης μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 2813 – 409409 και 2813 – 409812 και 2813 – 409847.

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας:

Στο app store ή στο google play είναι διαθέσιμη η εφαρμογή «Δημότης Ηρακλείου», όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορεί να δηλώσουν τη βλάβη στο οδόστρωμα με επισύναψη της σχετικής φωτογραφίας.

Επίσης, όσοι επιθυμούν μπορούν να στέλνουν μήνυμά στο https://www.facebook.com/heraklion.gr καθώς και e-mail στο grammtex@heraklion.gr.

Σε όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει να αναφέρεται η ακριβής τοποθεσία (διεύθυνση και αριθμός) στην οποία καταγράφεται το πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............