Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση τμημάτων προσήνεμου μόλου στο λιμάνι του Ηρακλείου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

21 Οκτωβρίου 2021

Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση τμημάτων προσήνεμου μόλου στο λιμάνι του Ηρακλείου

 Μια σειρά από σημαντικές παρεμβάσεις προωθούνται από τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου με ουσιαστικά έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών και προωθούν την αναβάθμιση της εικόνας του Λιμανιού της πόλης του Ηρακλείου.


Ένα απλό αλλά συνάμα και ουσιαστικό έργο αποτελεί η ολοκλήρωση της ασφαλτόστρωσης τμημάτων προσήνεμου μόλου, όπου είχαν προκληθεί φθορές από τις δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή.

Η αποκατάσταση φθορών σε έκταση περίπου 3.000 m2, στο οδόστρωμα κρίθηκε επιβεβλημένη και αναγκαία και πλέον διασφαλίζεται μία διαδρομή η οποία συνδυάζει το ποιοτικό οδόστρωμα, με μοναδική θέα το λιμάνι της πόλης μας.

Οι εργασίες της ασφαλτόστρωσης που αντικατέστησαν το κατεστραμμένο τμήμα του προσήνεμου μόλου, περιελάμβαναν την απόξεση του ασφαλτικού οδοστρώματος (φρεζάρισμα) με χρήση αποξεστικού μηχανήματος, ασφαλτική προεπάλειψη, συγκολλητική επάλειψη και τοποθέτηση ασφαλτικού μείγματος.

Στόχος των εκτεταμένων αυτών εργασιών είναι η αναβάθμιση του λιμανιού του Ηρακλείου, που λόγω καιρικών συνθηκών επιβαρύνεται περισσότερο το οδικό τμήμα του Λιμενοβραχίονα, καθιστώντας το πλέον ασφαλές, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ κ. Μηνάς Παπαδάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............