Οι ΜΟΥΣΕΙΑΚΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ έρχονται για όλο το μήνα … στη Σπείρα! Εργαστήρια μουσειακής αγωγής για παιδιά - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

05 Οκτωβρίου 2021

Οι ΜΟΥΣΕΙΑΚΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ έρχονται για όλο το μήνα … στη Σπείρα! Εργαστήρια μουσειακής αγωγής για παιδιά

   Οι Μουσειακές Βαλίτσες είναι εργαστήρια μουσειακής αγωγής για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, που ενθαρρύνουν το βιωματικό παιχνίδι με τον πολιτισμό. Τα παιδιά εξερευνούν διαθεματικά και διεπιστημονικά τα μουσεία και τις συλλογές τους μέσα από ομαδικές και πολυαισθητηριακές δραστηριότητες, ενώ έχουν την ευκαιρία να επεξεργαστούν αντιπροσωπευτικά δείγματα (αυθεντικά και αντίγραφα) του πολιτισμού μας. Μουσεία φυσικής ιστορίας, αστρονομίας, τέχνης, φυσικών επιστημών και κάθε είδους μουσεία ζωντανεύουν στα μάτια των παιδιών μέσα από το παιχνίδι με τα αντικείμενα.


Φέτος, οι Μουσειακές Βαλίτσες ανοίγουν και παρουσιάζουν ένα μουσείο για ολόκληρο το μήνα! Κάθε μήνα, τα παιδιά θα εξερευνούν και ένα μουσείο σε τέσσερις συναντήσεις. Το πρώτο μουσείο ανοίγει τον Οκτώβριο, όπου και υποδεχόμαστε τους… γίγαντες της προϊστορίας! Ελάτε να μεταμορφωθούμε σε παλαιοντολόγους, να σκάψουμε στον πάγο και να ανακαλύψουμε τα πιο γνωστά προϊστορικά ζώα. Ο Τυρανάσαυρος Ρεξ μαζί με τους υπόλοιπους γίγαντες θα μας ταξιδέψουν πίσω στον χρόνο για να εξερευνήσουμε τον κόσμο τους και να ανακαλύψουμε πολλά από τα μυστικά τους.

Τα Μουσεία Δεινοσαύρων θα πραγματοποιούνται για όλο το μήνα Οκτώβριο και κάθε Τρίτη (7.30μμ - 8.30 μμ) στο φιλόξενο χώρο της Σπείρας – Κέντρο Ψυχοεκπαίδευσης (Εθνικής Αντιστάσης & Δελμούζου 1, Βασιλειές). Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 281 088 2009. Ο αριθμός των παιδιών είναι περιορισμένος. Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφάλειας των συμμετεχόντων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............