Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 7οΕυρωπαϊκό Φεστιβάλ “Golden Age Gym Festival”, που πραγματoποιήθηκε στο Ρέθυμνο - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

09 Οκτωβρίου 2021

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 7οΕυρωπαϊκό Φεστιβάλ “Golden Age Gym Festival”, που πραγματoποιήθηκε στο Ρέθυμνο

 Με αφορμή την ολοκλήρωση του 7ου Ευρωπαϊκού Φεστιβάλ “Golden Age Gym Festival”, που πραγματoποιήθηκε με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, 3 – 8 Οκτωβρίου στο Ρέθυμνο, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, υποδέχτηκε σήμερα τους επικεφαλής των 16 εθνικών αποστολών, που συμμετείχαν στην διοργάνωση καθώς και τα στελέχη της Ευρωπαϊκής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, της Ελληνικής Γυμναστικής Ομο-σπονδίας και της τοπικής οργανωτικής Επιτροπής.


Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, στο χαιρετισμό της δήλωσε τα ακό-λουθα:

Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου σας καλωσορίζει στην Κρήτη και το Ρέθυμνο, το οποίο είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενεί την εβδομάδα αυτή το 7ο Golden Age Gym Festival, υποστηρίζοντας έτσι την προσπάθεια της Ελληνικής Γυμναστι-κής Ομοσπονδίας να διοργανώσει αυτό το μοναδικό γεγονός στην Ελλάδα για πρώτη φορά.
Mε μεγάλη ικανοποίηση δεχθήκαμε να συμμετάσχουμε σε αυτή τη σημαντική Γιορτή του Αθλητισμού, προσφέροντας τη συνδρομή μας, ώστε το μεγάλο αυτό εγχείρημα, που υλο-ποιήθηκε από κοινού με το Δήμο Ρεθύμνης και το Πανεπιστήμιο Κρήτης και με τη στήριξη ασφαλώς της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γυμναστικής να στεφθεί με επιτυχία.
Άλλωστε, η πόλη μας, τα τελευταία χρόνια έχει φιλοξενήσει επιτυχώς διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις και διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία, αλλά και τις υποδομές – εγκαταστά-σεις, που εγγυώνται μια καλά οργανωμένη εκδήλωση.
Καλωσορίσαμε στον τόπο μας τους περίπου 500 αθλούμενους από 16 διαφορετικές χώρες, ακόμα και από μακρινούς προορισμούς και θέλουμε να πιστεύουμε ότι καταβάλα-με κάθε δυνατή προσπάθεια για να βιώσετε μια μοναδική εμπειρία σε έναν φιλόξενο και ασφαλή προορισμό, όπως το νησί της Κρήτης, έστω και σε συνθήκες πανδημίας. Ελπί-ζουμε να αισθανθήκατε την κρητική φιλοξενία και να απολαύσατε τη γυμναστική σε ένα μέρος με έντονο ιστορικό και πολιτισμικό υπόβαθρο, πολλές φυσικές ομορφιές και φιλι-κούς ανθρώπους».
Από την πλευρά τους τόσο ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γυμναστικής κ. Ruedi Hediger, όσο και ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδί-ας, κ. Κωνσταντίνος Πανταζής και ο υπεύθυνος της τοπικής οργανωτικής επιτροπής του Φεστιβάλ, κ. Νίκος Προβιάς, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για τη στήριξη και βοήθεια της Περιφέρειας Κρήτης στη διοργάνωση αλλά και την ένθερμη υποδοχή από την τοπική κοινωνία με αποτέλεσμα οι συμμετέχοντες να επιστρέφουν στις χώρες τους με τις καλύ-τερες εντυπώσεις τόσο από το επίπεδο τις διοργάνωσης όσο και από τον τόπο και τους ανθρώπους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............