Κορυφώνονται στο Ηράκλειο σήμερα οι τιμητικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

28 Οκτωβρίου 2021

Κορυφώνονται στο Ηράκλειο σήμερα οι τιμητικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

 

Με δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά, ομιλία, επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στη πλατεία Ελευθερίας τιμάται και στο Ηράκλειο η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Το πρωί πραγματοποιήθηκε επίσημη Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Διευθυντής του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου Μανόλης Λαμπράκης.

Ακολούθησε τελετή στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη όπου τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κνωσού κ. Πρόδρομο, και κατάθεση στεφάνων από τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης Υφυπουργό Αθλητισμού-Πολιτισμού Ελευθέριο Αυγενάκη, τους εκπροσώπους της Βουλής των Ελλήνων-Βουλευτές, τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου, τον Δήμαρχο Ηρακλείου, τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Ηρακλείου ως εκπρόσωπος των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας, εκπροσώπους φορέων, αντιστασιακών οργανώσεων και θυμάτων πολέμου. 


Στις 17:30 το απόγευμα θα γίνει η επίσημη Υποστολή της Σημαίας στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............