Αυτοψία στις εργασίες της ΔΕΠΑΝΑΛ στην 133 Σ.Μ. από την Πρόεδρο Στέλλα Καλογεράκη - Αρχοντάκη - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

14 Οκτωβρίου 2021

Αυτοψία στις εργασίες της ΔΕΠΑΝΑΛ στην 133 Σ.Μ. από την Πρόεδρο Στέλλα Καλογεράκη - Αρχοντάκη

 Αυτοψία στο εκτελούμενο έργο συντήρησης και αποκατάστασης του θαλάμου διαμονής σμηνιτών Hellenic Wings στην 133 Σμηναρχία Μάχης, πραγματοποίησε η Πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. Στέλλα Καλογεράκη - Αρχοντάκη.

Η Πρόεδρος, συνοδευόμενη από στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Κατασκευών & Αυτεπιστασίας της ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. και της 133 Σ.Μ., είδε από κοντά όλες τις εργασίες που εκτελούνται και περιλαμβάνουν τη συντήρηση και αποκατάσταση του συγκεκριμένου θαλάμου, με σκοπό τη δυνατότητα προσωρινής διαμονής τόσο εν ενεργεία, όσο και απόστρατων στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας. Οι εργασίες περιλαμβάνουν τη διαμόρφωση του χώρου σε 6 θαλάμους διαμονής, καθώς και σε 2 ιδιαίτερους χώρους για υψηλόβαθμους αξιωματικούς της Π.Α. και ξεκίνησαν να εκτελούνται στις 29 Σεπτεμβρίου 2021.

 

Σε δήλωση της η Πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. Στέλλα Αρχοντάκη - Καλογεράκη ανέφερε: «Οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του θαλάμου διαμονής προχωρούν με άκρως ικανοποιητικό ρυθμό και σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές που ορίζονται στην σύμβαση με την 133 Σμηναρχία Μάχης. Εκτίμησή μας είναι ότι, εφόσον συνεχιστεί αυτός ο ρυθμός και δεν προκύψουν απρόοπτα, μπορεί να έχουν ολοκληρωθούν ακόμα και πριν την λήξη του σχετικού χρονοδιαγράμματος.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............