Σεμινάριο Υποκριτικής με τον ηθοποιό Θανάση Λιούνη, στα Χανιά - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

22 Σεπτεμβρίου 2021

Σεμινάριο Υποκριτικής με τον ηθοποιό Θανάση Λιούνη, στα Χανιά

 Ώρες:  18:00 – 21:00

Εισηγητής: Θανάσης Λιούνης
(Ηθοποιός, Θεατρικός συγγραφέας, Σκηνοθέτης)
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕΧΡΙ 5/10

Δηλώσεις συμμετοχής στο 6983 091058 και στο email: ekd.radamanthys@gmail.com


Μία εισαγωγή στο θέατρο και την υποκριτική τέχνη, για ερασιτέχνες ηθοποιούς και άτομα που αγαπούν το θέατρο. Αυτοσχεδιασμός, κίνηση, ορθοφωνία, συγκέντρωση, ανάλυση ρόλων, προσέγγιση χαρακτήρα και ένα ταξίδι στο μαγικό συναίσθημα της ηθοποιίας.

Θανάσης Λιούνης
Ο Θανάσης Λιούνης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της ανωτέρας σχολής δραματικής τέχνης «Διομήδης Φωτιάδης», όπου διδάχθηκε από σημαντικούς δασκάλους στον χώρο του θεάτρου και του κινηματογράφου. Ασχολείται επί 20 συναπτά έτη πλέον, με την ηθοποιία, τη συγγραφή θεατρικών έργων, καθώς και με το θέατρο σκιών, ως ένας από τους πολλά υποσχόμενους νέους Καραγκιοζοπαίχτες της γενιάς του.

 Έχει συμμετάσχει σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις όπως: «Υπηρέτης δύο αφεντάδων» – «Λοκαντιέρα» (Σκην.: Έλενα Μιχαήλ), «Ο Καραγκιόζης προφήτης» (Του Ευγένιου Σπαθάρη), «Μαρίνος Κοντάρας» (Του Νίκου Αθερινού), «Ο χορός του έρωτα» (Του Κώστα Πρέκα), «Ιστορίες για αχρείους» (Του Ανδρέα Παπαδόπουλου) κ.α.  Έχει γράψει έργα για το θέατρο, που έχουν παιχτεί με μεγάλη επιτυχία. Ενδεικτικά κάποια από αυτά είναι: «Κι εσείς για το  γιατρό;» , «Money εξ ουρανού» , «Πρόβα τζενεράλε» , «Ψε.Γα.Δι.» , «Best seller» , «Επόμενη στάση Ελλάδα» , «Άριελ η μικρή γοργόνα» (Διασκευή για παιδική σκηνή), και πολλά ακόμη…  Το 2020 κέρδισε 2ο βραβείο συγγραφής θεατρικού έργο, για το έργο του «Άντα», στον Διαγωνισμό «Νίκος Καζαντζάκης» που διοργάνωσαν οι Εκδόσεις Ραδάμανθυς.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕΧΡΙ 5/10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............