Ας δούμε πώς θα φτιάξουμε κειροπήγια - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

03 Σεπτεμβρίου 2021

Ας δούμε πώς θα φτιάξουμε κειροπήγια

Δεν υπάρχει πρόταση που να αφορά την κατασκευή-μετατροπή, γενικά,διακοσμητικών αντικειμένων και που να μην μπορεί η γενική ιδέα της ναεφαρμοστεί στην δημιουργία μια θήκης-βάσης για κερί. 

1%2B%25281%2529


Πάνω σε οποιοδήποτε γυάλινο ποτηράκι, βαζάκι, κανονικό κηροπήγιο, κονσερβοκούτι κλπ. ή και απευθείας πάνω στο ίδιο το κερί μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάθε είδους υλικό για να τους δώσετε άλλη όψη. Κάθε είδους χαρτίή ύφασμα, κάθε είδους μπογιά, δαντέλες,σκοινί ή σπάγγο, αυτοκόλλητες διακοσμητικές ταινίες, κορδέλες, λουλούδια και ό,τι μα ό,τι άλλο φανταστείτε και σας αρέσει. Οι περισσότερες κατασκευές -δεν είναι καθόλου χρονοβόρες και όπου δεν απαιτείται καν μπογιά, δεν θα σας χρειαστεί ως πρόσθετουλικό "εργαλείο" πάρα μόνον κόλλα χειροτεχνίας.

3
4

Κάποιες βεβαίως δεν είναι "μόνιμες", με την έννοια δεν θα κρατήσουν παρά μερικές μόνον ημέρες αλλά κοστίζει τόσο -σε χρήμα αλλά και χρόνο- το να ..αδειάσετε ένα μισό πορτοκάλι από το εσωτερικό του ή το να κολλήσετε ένα λουλούδι πάνω σε μια απλή γυάλινη θήκη για κερί, πουαξίζει να τα απολαύσετε πάνω στο τραπέζι σας, ακόμη και μόνον για όσες ώρες κρατάει ένα κεράκι ρεσώ

5

6

7

8

9

10

11

12

014-4

016-5

20

30

064

074



πηγή: http://www.soulouposeto.gr/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............