Στο Δήμο Μαλεβιζίου η 19η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

21 Σεπτεμβρίου 2021

Στο Δήμο Μαλεβιζίου η 19η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών

 Την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο Μαλεβιζίου η Λαμπαδηδρομία Αγάπης με στόχο την διάδοση της εθελοντικής αιμοδοσίας και την ευαισθητοποίηση του κόσμου.


Ο Δήμος Μαλεβιζίου σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) συμμετέχει στην 19η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών, η οποία θεσμοθετήθηκε από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με σκοπό την διάδοση του Εθελοντικού Κινήματος.

Η Φλόγα της Αγάπης, θα αφιχθεί με εκπροσώπους της Π.Ο.Σ.Ε.Α. στο Λιμανάκι της Παντάνασσας την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 17:30.

Ακολούθως η φλόγα θα μεταφερθεί από λαμπαδηδρόμο μέσω θαλάσσης, με πλωτό μέσο, στην παραλία της Αμμουδάρας(Agapi Beach) και από κει πεζή με λαμπαδηδρόμους θα καταλήξει στο Ανοιχτό Θέατρο Γαζίου όπου θα γίνει υποδοχή και το άναμμα του βωμού.

Παράλληλα με τη λαμπαδηδρομία θα υλοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία από την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του ΠΑ.Γ.Ν.Η. στον χώρο του ΚΑΠΗ Γαζίου και ώρες 17:00-20:00.

Όσοι πολίτες θέλουν να συμμετέχουν στη λαμπαδηδρομία μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ακόλουθη φόρμα:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScOG7FpbdgD0vMf1Irq5CtdhSGpP1nYs5oQJgkz73sUi3IEAA/viewform

Ο ανώτερος αριθμός συμμετεχόντων ορίζεται στα 75 άτομα και οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου.

Θα τηρηθούν όλα τα ισχύοντα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας και την αποφυγή διάδοσης του covid-19.

 Στο Δήμο Μαλεβιζίου η 19η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............