Η Ταινία Ο Μινώταυρος Το Θηρίο Της Κρήτης Παραγωγής 1960 - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

29 Σεπτεμβρίου 2021

Η Ταινία Ο Μινώταυρος Το Θηρίο Της Κρήτης Παραγωγής 1960

 Minotaur-the-wild-beast-of-crete-movie-poster-1960-1020557429


Το νησί της Κρήτης ζει με το φόβο του Μινώταυρου, μια φοβερή θηρίο παγιδευμένοι μέσα σε ένα λαβύρινθο κάτω από το βασιλικό παλάτι. Το τέρας είναι λατρεύεται ως θεός, και να την κατευνάσει, οι Κρητικοί θυσιάσει τακτικά παρθενική σε αυτό.

Minotaur-the-wild-beast-of-crete-movie-poster-1960-1020557429

Μια μέρα, ο Μίνως », η σύζυγός Πασιφάη πεθαίνει από φυσικά αίτια. Στο νεκροκρέβατό της, αποκαλύπτει ότι η κόρη της, η βασιλική πριγκίπισσα Φαίδρα, δεν ήταν μόνο το παιδί τους: μια δίδυμη αδελφή, την Αριάδνη, ζει στη μυστικότητα σχετικά με την ελληνική ηπειρωτική χώρα σε ένα ταπεινό χωριό. Ήταν έφερε εκεί για να αποφύγει να θυσιαστούν στο Μινώταυρο, αλλά τώρα τελευταία επιθυμία της βασίλισσας είναι να δει τις κόρες της ενωθεί και πάλι. Ενώ ο Μίνως συναινεί στο τελευταίο αίτημα της συζύγου του, Φαίδρα, ο οποίος είναι ένα powerhungry και το κακό ραδιούργος, αρνείται να μοιραστεί το θρόνο και στέλνει πιστός υπηρέτη της, Chirone, να σκοτώσει Αριάδνη. Chirone επιδρομή στο χωριό με μια ομάδα προσέλαβε ληστές, σκοτώνοντας όλους, συμπεριλαμβανομένων θετούς γονείς της Αριάδνης, αλλά Αριάδνη είναι recused από το Θησέα, γιου του βασιλιά Αιγέα της Αθήνας, και την κρητική φίλος του Demetrio, που τυχαίνει να περνούν και το αυτοκίνητο των ληστών. Βλέποντας αυτήν, Demetrio παρατηρεί αμέσως εντυπωσιακή ομοιότητα της Αριάδνης για να Princess Φαίδρα, αλλά Αριάδνη δεν γνωρίζει τίποτα για αληθινή κληρονομιά της.

99999999

Θησέας και Αριάδνη συνοδεύουν Δημητρίου πίσω στην Κρήτη, αλλά Chirone επιστρέφει πριν από αυτούς, προειδοποιώντας Φαίδρα από την άφιξή τους. Φαίδρα διαθέτει στρατιώτες να πάει μετά από τους φίλους? Αριάδνη συλλαμβάνεται, Demetrio σκότωσε και ο Θησέας είναι σχεδόν σκοτώθηκε επίσης. Διασώθηκε από τη θεά της θάλασσας Anfitrite, αλλά αρνήθηκε την προσφορά της για να μείνει μαζί της και να γίνει αθάνατος, ο Θησέας επιστρέφει κρυφά στην Κνωσό για να ελευθερώσετε την Αριάδνη. 

X1
888888888888

X2

Φαίδρα έχει εν τω μεταξύ είναι έτοιμη να διαθέσει την αδελφή της με τη ρίψη της σε ένα λάκκο με τα πεινασμένα ύαινες, αλλά ως επιθέσεις Θησέα, Φαίδρα εαυτό καταλήγει στο λάκκο, και να σώσει Θησέας, η Αριάδνη αναγκάζεται να λάβει χώρα αδελφής της. Αλλά Chirone παρατηρεί ότι πριγκίπισσα του έχει αλλάξει ξαφνικά στη συμπεριφορά της και αποκαλύπτει τις γνώσεις του για την Αριάδνη, αλλά υπόσχεται να κρατήσει το μυστικό της για όσο διάστημα η ίδια παραδίδεται σ 'αυτόν.

A

Εν τω μεταξύ, όμως, Αιγέα, τεκμήριο το γιο του να έχουν δολοφονηθεί, οδήγησε έναν πόλεμο εναντίον της Κρήτης και έχασε. Ως φόρο τιμής, ο λαός της Αθήνας πρέπει τώρα να παραδώσει μια ομάδα νέων ανθρώπων σε τακτά χρονικά διαστήματα, όπως θυσίες στον Μινώταυρο. Καθώς η πρώτη ομάδα, η οποία ενώνεται με τον Θησέα, πρόκειται να οδηγήθηκαν στο λαβύρινθο, ο Θησέας καταφέρνει να προμηθευτεί ένα σπαθί και μπαίνει εθελοντικά το λαβύρινθο και να σκοτώνει τον Μινώταυρο. Μετά την γενναία απόφαση του Θησέα, μια εξέγερση ξεσπά και Chirone σκοτώνεται από τον όχλο. Αριάδνη, ο οποίος ακολούθησε το Θησέα, τον βοηθά με ένα νήμα από το δικό φόρεμά της οποίας το άλλο άκρο που είχε δεμένο στην είσοδο του λαβυρίνθου, και να επιστρέψουν στη ζωή και την αγαλλίαση του Κρητικού λαού.

Σκηνοθεσία από τον Silvio Amadio
Συντάχθηκε απο τον Gian Paolo Callegari
Sandro Continenza
Πρωταγωνιστούν ο Bob Mathias
Rosanna Schiaffino
Μουσική από τον Carlo Rustichelli
Κινηματογραφία Aldo Giordani
ημερομηνίες κυκλοφορίας
1960
γλώσσα Ιταλικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............