Δήλωση Χάρη Μαμουλάκη για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

27 Αυγούστου 2021

Δήλωση Χάρη Μαμουλάκη για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών

 Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

 


«Η αγωνία έλαβε τέλος και μια από τις πιο δύσκολες χρονιές για τις υποψήφιες φοιτήτριες και τους υποψήφιους φοιτητές μας, ολοκληρώνεται με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά μας που πέτυχαν τον στόχο τους και η επόμενη μέρα τα βρίσκει να περνούν το κατώφλι των Ελληνικών Πανεπιστημίων. Ένα νέο πεδίο γνώσης ανοίγεται μπροστά τους και πρωτόγνωρες προκλήσεις τα περιμένουν. Συγχαρητήρια αξίζουν και στους εκπαιδευτικούς, όπως και στους γονείς, που κατάφεραν να αντεπεξέλθουν στις ιδιαιτερότητες της προηγούμενης σχολικής χρονιάς.

Για τις νέες και τους νέους μας που δεν είδαν τον στόχο τους να επιτυγχάνεται αυτή τη φορά - και που, δυστυχώς, με τους κυβερνητικούς πειραματισμούς είναι πάρα πολλές χιλιάδες - θα απαιτηθεί μια νέα προσπάθεια, μια εναλλακτική διαδρομή. Τίποτα άλλωστε δεν τελειώνει σε αυτό το σημείο, τουναντίον, τώρα αρχίζουν όλα.

Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, συνεχίστε με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία. Με πίστη στις δυνατότητές σας. Μπορείτε να αλλάξετε τον κόσμο. Αδράξτε την ευκαιρία!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............