Δημοτική Ακτή Καρτερού: Για μια ακόμα χρονιά στις αειφόρες παραλίες της Κρήτης - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

31 Ιουλίου 2021

Δημοτική Ακτή Καρτερού: Για μια ακόμα χρονιά στις αειφόρες παραλίες της Κρήτης

 Συνεχίζει και το 2021 να παρέχει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στους λουόμενους η Δημοτική Ακτή Καρτερού, κάτι που οδήγησε στην επανα-πιστοποίησή της με το σήμα «Costa Nostrum – Sustainable Beaches».

 


Μια πιστοποίηση που αποδίδεται έπειτα από αντικειμενικό έλεγχο συγκεκριμένων, αυστηρών κριτηρίων και που έρχεται σε μια ακόμα δύσκολη χρονιά, με πολλές ιδιαιτερότητες σε όλους τους τομείς. Σκοπός και βασική φιλοσοφία των ακτών που πιστοποιούνται ως «βιώσιμες παραλίες», είναι αυτές να γίνουν μέρος της καθημερινής απόδρασης, χαλάρωσης και ψυχαγωγίας των πολιτών, αλλά και πυρήνας οικονομικής ανάπτυξης και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου παράκτιων περιοχών, όπως το Ηράκλειο. Παράλληλα, βασικός στόχος είναι να προστατευτεί το ιδιαίτερα ευαίσθητο οικολογικό περιβάλλον, τόσο εντός όσο και περιμετρικά της παραλιακής ζώνης, προωθώντας την ενημέρωση και αυξάνοντας την περιβαλλοντική ευαισθησία των πολιτών και των επισκεπτών της εκάστοτε παραλίας.

 

Η Δημοτική Ακτή Καρτερού, με τις συνεχείς προσπάθειες της Διοίκησης της ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. και του προσωπικού της, έχει καταφέρει να πετύχει την ικανοποίηση των λουόμενων, την αναβάθμιση του επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών, τη διατήρηση και προώθηση της τοπικής κουλτούρας και των προϊόντων παραδοσιακού χαρακτήρα, αλλά και την μεγιστοποίηση του συναισθήματος της ασφάλειας, σε μια από τις πλέον δημοφιλείς παραλίες του Ηρακλείου, που εξυπηρετεί κάθε καλοκαίρι χιλιάδες Ηρακλειώτες αλλά και επισκέπτες του τόπου μας.

 

Σε δήλωσή της η Πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. Στέλλα Αρχοντάκη ανέφερε: «Η ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. συνεχίζει τη δυναμική της πορεία με στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου προς τους πολίτες, σε όλες τις δραστηριότητές της. Σε πείσμα των καιρών και παρά τις πολλές και σημαντικές δυσκολίες της καθημερινότητας, με τις προσπάθειες του συνόλου του προσωπικού μας, στο οποίο και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, καταφέρνουμε να ανταποκρινόμαστε και να αποσπούμε διακρίσεις όπως η επανα-πιστοποίησή της Δημοτικής Ακτής Καρτερού ως βιώσιμης παραλίας, που προβάλλουν τον τόπο μας σε όλη την Ελλάδα - και όχι μόνο. Μια ακόμη σημαντική διάκριση, που σε συνδυασμό με την καθημερινή επιβράβευση που λαμβάνουμε από τους επισκέπτες των καταστημάτων μας, μας δίνει την ώθηση για να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά την αναπτυξιακή μας πορεία».

 

Από την πλευρά του ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. Νεκτάριος Κανακαράκης ανέφερε: «Μια ακόμα διάκριση για τη ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. και τη Δημοτική Ακτή Καρτερού που μας γεμίζει χαρά και ικανοποίηση, ενώ αποδεικνύει παράλληλα και την μεθοδική και ουσιαστική δουλειά που γίνεται από το σύνολο του προσωπικού μας. Αξίζουν σε όλες και όλους τους συνεργάτες μας πολλά συγχαρητήρια, δεδομένου ότι παρά τις δυσκολίες της καθημερινότητας καταφέρνουν να ανταποκριθούν με επιτυχία στις προκλήσεις των καιρών μας, να καθιερώσουν συνθήκες προστασίας του περιβάλλοντος και να ενισχύσουν την προσπάθεια ενημέρωσης των πολιτών και των επισκεπτών παραλίας μας προς αυτή την κατεύθυνση.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............