Το μέλλον των χειρουργικών αιθουσών: ψηφιακή αίθουσα με modular τοιχοποιία - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

18 Ιουνίου 2021

Το μέλλον των χειρουργικών αιθουσών: ψηφιακή αίθουσα με modular τοιχοποιία

 Η εταιρεία ιατρικών εφαρμογών SANTAIR ΑΕ ολοκλήρωσε την κατασκευή της πιο εξελιγμένης ψηφιακής χειρουργικής αίθουσας με Modular (αρθρωτή) τοιχοποιία στο ΙΑΣΩ. Η αίθουσα ενσωματώνει την απαιτούμενη τεχνολογία και τον πλέον σύγχρονο απεικονιστικό και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό για τη διενέργεια πολύπλοκων χειρουργικών επεμβάσεων σε συνθήκες ύψιστης ασφάλειας, ταχύτητας και αξιοπιστίας.


Όλα τα συστήματα που συνθέτουν την χειρουργική ψηφιακή αίθουσα είναι τελευταίας γενιάς, με προδιαγραφές για μέγιστη απόδοση, με προσαρμόσιμη εγκατάσταση ή τοποθέτηση, ώστε να δημιουργούν έναν υπερσύγχρονο, ευέλικτο και ασφαλή χώρο χειρουργείου. Επιπλέον, τα ψηφιακά συστήματα που εγκαθίστανται, είναι ευέλικτα και με τεχνολογία που αλληλεπιδρά με υπάρχουσες αλλά και μελλοντικές ιατρικές συσκευές και απαιτήσεις.

Η εφαρμογή των παραπάνω λύσεων, μπορεί να υλοποιηθεί εκτός από τις χειρουργικές αίθουσες και σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας ή/και σε χώρους που διενεργούνται ιατρικές πράξεις και απαιτείται υψηλή τεχνολογία και απόλυτη ασφάλεια. Μία ψηφιακή χειρουργική αίθουσα, μπορεί ενδεικτικά να περιλαμβάνει:

· αρθρωτή τοιχοποιία (modular) για άσηπτα χειρουργεία · σύστημα ψηφιακής διαχείρισης για κεντρική διαχείριση του εξοπλισμού και διανομή εικόνας · χειρουργικές τράπεζες με ευελιξία και σταθερότητα · αναισθησιολογικά συγκροτήματα αυξημένων δυνατοτήτων (αναρτώμενα) · Συστήματα διπλών Χειρουργικών Προβολέων οροφής για ιδανικές συνθήκες φωτισμού · στήλες οροφής παροχών που βελτιώνουν τη ροή εργασίας στο χώρο.

Η εγκατάσταση ψηφιακών χειρουργικών αιθουσών στα νοσοκομεία, παρέχει υψηλό επίπεδο ασφάλειας και αποτελεσματικότητας και δυνατότητα για εφαρμογή όλων των πρωτοποριακών ιατρικών τεχνικών από το ιατρικό δυναμικό του Νοσοκομείου. Προσφέρει πλεονεκτήματα τόσο για τον ασθενή, όσο και για το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και κατ’ επέκταση για το ίδιο το νοσοκομείο όπως:

· Μεγαλύτερη ασφάλεια για τον ασθενή

· Άριστες συνθήκες υγιεινής και αντισηψίας

· Έλεγχος των μηχανημάτων απομακρυσμένα

· Έλεγχος, καταγραφή και διανομή εικόνων και video υψηλής ευκρίνειας οπουδήποτε χρειαστεί

· Διασύνδεση της χειρουργικής αίθουσας με τα πληροφοριακά συστήματα του Νοσοκομείου, ενεργή επικοινωνία με τα HIS/PACS διευκολύνοντας το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό κατά την διάρκεια των χειρουργικών επεμβάσεων

· Ενσωμάτωση εργαλείων που συντελούν στο βέλτιστο δυνατό κλινικό αποτέλεσμα

· Δυνατότητα για εφαρμογή σύγχρονων ιατρικών μεθόδων χωρίς περιορισμούς

Η Santair ΑΕ διαθέτει εξατομικευμένες λύσεις εξοπλισμού και εγκαταστάσεων στον τομέα της υγείας, οπουδήποτε απαιτείται σύνθετος σχεδιασμός και αξιόπιστος και υπερσύγχρονος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός.

- ΤΕΛΟΣ -

Λίγα λόγια για την Santair

Η SANTAIR ΑΕ είναι η κορυφαία εταιρεία ιατρικών εφαρμογών, στο χώρο των ιατροτεχνολογικών μηχανημάτων και στην αγορά των in vitro διαγνωστικών αντιπροσωπεύοντας τους μεγαλύτερους Οίκους Ιατρικών Συσκευών παγκοσμίως. Από την ίδρυσή της το 1997 έως και σήμερα, υιοθετεί καινοτόμες και υψηλής ποιότητας τεχνολογίες και έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστος πάροχος με διαρκή προσανατολισμό στην ανάπτυξη και την υψηλή ποιότητα στον τομέα της υγείας, ταυτόχρονα με την εξαιρετική παροχή υπηρεσιών στους πελάτες.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.santair.gr

--------

Για περισσότερες πληροφορίες: Διεύθυνση Marketing: Τ. 2109714444, marketing@santair.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............