Μια ακόμα νέα, δυναμική συνεργασία για την CHC Group - kriti traveller

kriti traveller

ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

...
Και φέτος Μπανάκι Στην Παραλία Της Σητείας
...
Τρία Υπόσκαφα Σπίτια Σαν Κρυφός Κόσμος,
...
110 Στρέμματα Παραδείσου Το Κεδρόδασος Στο Νομό Χανίων
...
Ο Πιο Επικίνδυνος Δρόμος Της Ελλάδας Είναι Στην Κρήτη
...
Το Πάρκο Ζώων Amazonas Στις Κουρούνες
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

16 Ιουνίου 2021

Μια ακόμα νέα, δυναμική συνεργασία για την CHC Group


Μια ακόμη δυναμική συνέργεια στον χώρο του τουρισμού ξεκίνησε για την CHC Group!

Πρόκειται για μια συνεργασία μεταξύ της CHC Group και του πολυτελέστατου ξενοδοχείου Royal Marmin Bay Boutique and Art Hotel 5* της Ελούντας, που έχει ως αντικείμενο την κατ’ αποκλειστικότητα σύναψη συμβολαίων και την προώθηση πωλήσεων του καταλύματος για την επόμενη 3ετία, από τους εξειδικευμένους συνεργάτες της Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A..


«Σε μια πολύ δύσκολη χρονιά για τον τουρισμό, Ο Όμιλος CHC συνεχίζει να αναπτύσσεται, συνεχίζει να χτίζει το μέλλον μέσα από ισχυρές και αμοιβαίως επωφελείς συνεργασίες» αναφέρει σε δήλωσή του Γενικός Δ/ντης και Ιδρυτής του Ομίλου CHC - Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A. κ. Ζαχαρίας Α. Χνάρης, τονίζοντας: «Το Royal Marmin Bay Boutique and Art Hotel της οικογένειας Ανδριαδάκη, το πρώτο υψηλής ενεργειακής απόδοσης, οικολογικά πράσινο ξενοδοχείο στην Ελλάδα, είναι ένα ξενοδοχείο που γράφει τη δική του ιστορία στην τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας και αποτελεί ένα άριστο παράδειγμα για το πώς η σύγχρονη αρχιτεκτονική μπορεί να δέσει με το φυσικό περιβάλλον και να οδηγήσει τον Ελληνικό τουρισμό πολλά βήματα μπροστά.».

Αξίζει να τονιστεί ότι τον Μάιο του 2021, το Royal Marmin Bay Boutique and Art Hotel κατέγραψε μια ακόμα πολύ σημαντική διάκριση, αποσπώντας στα βραβεία Maria Callas 2021 στο Μονακό, τη διάκριση Hospitality 2021 για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχει στους επισκέπτες του. Το βραβείο παρέλαβε ο Αθηναγόρας Ανδριαδάκης μαζί με τον γιο του Μηνά Ανδριαδάκη, παρουσία επιφανών μελών της Ελληνικής κοινότητας του Μονακό, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τα μέλη της Επιτροπής και τους παρευρισκόμενους, σε δήλωσή του ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ ιδιαιτέρως το προσωπικό του ξενοδοχείου το οποίο συνέβαλε πολύ στη βράβευση στο Μονακό. 

Όλοι μαζί βάζουμε ένα λιθαράκι για τη χώρα μας. Η Ελλάδα ήταν και παραμένει ένας ασφαλής τουριστικός προορισμός. Και το Royal Marmin Bay Boutique and Art Hotel στην Κρήτη, στην Ελούντα Λασιθίου, έναν μαγευτικό προορισμό, είναι και πάλι έτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες του, προσφέροντας μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, διασκέδασης και αναψυχής, στιγμές που θα τους δημιουργήσουν αξέχαστες αναμνήσεις.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνήστε μαζί μας - krititraveller@gmail.com
.............
ΠΟΙΗΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΑΣΜΟΙ
...
«Ασκήσεις Σκέψης Την Εποχή Του Κορωνοϊού»
...
Αλήτες Άγγελοι Ξεχασμένοι Στο Πλακόστρωτο
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ
...
Ποιητική Συλλογή Του Θεόδωρου Ζαφειρίου "Λύπη"
...
Η Γλυπτική Στη Βενετική Κρήτη ( 1211 - 1699 )
...
Το Μυθιστόρημα Της Έρσης Σεϊρλή "Γκρίζος Κύκνος"
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
...
Πόσο Δικός Μας Μπορεί Να Γίνει Ενας Ξένος
...
Τσιγκούνης Στην Τσέπη, Και Στην Ψυχή
Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ 22.00 με 24.00 ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ 101,5 ......... ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

.............