Υπεγράφη Συμφωνία – Πλαίσιο για την προμήθεια υγρών καυσίμων που θα καλύπτουν ανάγκες 4 ετών ,στο Δήμο Ηρακλείου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

16 Ιουνίου 2021

Υπεγράφη Συμφωνία – Πλαίσιο για την προμήθεια υγρών καυσίμων που θα καλύπτουν ανάγκες 4 ετών ,στο Δήμο Ηρακλείου

 Υπεγράφη, χθες Τρίτη 15 Ιουνίου 2021, η σύμβαση για την προμήθεια υγρών καυσίμων για 4 έτη που θα καλύπτουν τις ανάγκες του Δήμου Ηρακλείου, τόσο για την κίνηση των οχημάτων όσο και για τη θέρμανση των κτιρίων αλλά και των ΝΠΔΔ του Δήμου. Πρόκειται για μία Συμφωνία – Πλαίσιο, την οποία υπέγραψε η Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Μαρία Καναβάκη με τον προμηθευτή και για κάθε χρόνο της Συμφωνίας αυτής θα υπογράφονται εκτελεστικές συμβάσεις.


Το συνολικό ποσό της σύμβασης ανέρχεται σε 4.139.616,00 € ενώ ήδη υπεγράφη και η 1η εκτελεστική σύμβαση ύψους 1.026.224,00 €.

Όπως επεσήμανε η Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Μαρία Καναβάκη: «Προχωρήσαμε για πρώτη φορά σε μια συμφωνία-πλαίσιο για υγρά καύσιμα για την κίνηση των οχημάτων του Δήμου μας και τη θέρμανση των κτιρίων μας για τα επόμενα 4 χρόνια. Πρόκειται για μία διαδικασία που μας εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του Δήμου με συμφέροντες όρους. Ευχαριστώ όσους έχουν συμβάλει στην ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας, που μόνο θετικό πρόσημο έχει για το Δήμο Ηρακλείου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η χρήση της συμφωνίας-πλαίσιο έχει διεθνώς αυξητικές τάσεις και θεωρείται ως μία από τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές σε όλα τα είδη συμβάσεων (προμήθειες, υπηρεσίες, έργα). Μπορεί να εξασφαλίσει την απαιτούμενη ευελιξία και ταχύτητα στις διαδικασίες ανάθεσης των δημοσίων συμβάσεων, παρέχει τη δυνατότητα εξοικονόμησης χρόνου, κόστους και βελτίωσης της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών ενώ από τα βασικά της οφέλη είναι η μείωση του διοικητικού κόστους και η δυνατότητα επίτευξης οικονομίας κλίμακας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............