Δενδροφύτευση στο Πάρκινγκ του Δήμου Μαλεβιζίου στην Αμμουδάρα - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

06 Ιουνίου 2021

Δενδροφύτευση στο Πάρκινγκ του Δήμου Μαλεβιζίου στην Αμμουδάρα

 Την ευαισθητοποίηση των πολιτών για την προστασία του περιβάλλοντος είχε στόχο η δράση που έγινε το πρωί του Σαββάτου στο Δημοτικό Πάρκινγκ της Αμμουδάρας στην οδό Μινωταύρου από το Δήμο Μαλεβιζίου και το ξενοδοχείο Agapi Beach στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.


Κατά μήκος της περιμέτρου του Δημοτικού Πάρκινγκ φυτεύτηκαν περίπου 20 δέντρα με στόχο να αλλάξει εντελώς η εικόνα του συγκεκριμένου χώρου, που κάθε καλοκαίρι καλύπτει ανάγκες τόσο κατοίκων και εργαζομένων, όσο και επισκεπτών. Παράλληλα οι μικρότεροι δημιούργησαν έναν κήπο με αρωματικά φυτά.

Στην εκδήλωση που συμμετείχαν και τουρίστες, το παρών έδωσαν οι αντιδήμαρχοι Καθημερινότητας & Περιβάλλοντος Γρηγόρης Περισυνάκης, Καθαριότητας Μιχάλης Αλμπαντάκης, Διοίκησης Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού Νίκη Ζερβού, ο πρόεδρος της ΜΑΕΔΗΜ Γιάννης Μαρής, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης και Γιάννης Άσπρης και ο ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Νίκος Πατραμάνης.

Την Παρασκευή η Αντιδήμαρχος Παιδείας Χρύσα Λυρώνη – Πάγκαλου και ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης συμμετείχαν στη δράση καθαρισμού της παραλίας που έκαναν οι μικροί μαθητές του 1ου Νηπιαγωγείου Αγίας Μαρίνας.

Υπενθυμίζουμε πως στις 11 το πρωί της Κυριακής ο Δήμος Μαλεβιζίου σε συνεργασία με το Λιμενικό Σταθμό Λινοπεραμάτων έχουν οργανώσει τον καθαρισμό του λιμανιού της Παντάνασσας από εθελοντές δύτες.

Το απόγευμα της Κυριακής στις 18.30 ο δήμος Μαλεβιζίου θα συμμετέχει ενεργά στον καθαρισμό της παραλίας από το εθελοντικό σωματείο ΑΤΑΧΤΟΙ μπροστά από το πρώην γήπεδο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στην Αμμουδάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............