Ο Ο.Λ.Η με την εθελοντική ομάδα Save Your Hood Ηρακλείου, την Κυριακή 9 Μαίου καθάρισαν το παραλιακό μέτωπο - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

10 Μαΐου 2021

Ο Ο.Λ.Η με την εθελοντική ομάδα Save Your Hood Ηρακλείου, την Κυριακή 9 Μαίου καθάρισαν το παραλιακό μέτωπο

 Η εμβάνθυνση των εννοιών «ποιότητα ζωής», «περιβαλλοντικό ζήτημα», «περιβαλλοντική επικινδυνότητα» και «βιώσιμη ή αειφόρος ανάπτυξη» καθίσταται κύριος σκοπός της Διοίκησης του ΟΛΗ. Ο όρος ποιότητα ζωής με ευρύ περιεχόμενο, περιέχει ποικίλες παραμέτρους όπως περιβαλλοντικές, κοινωνικές και ψυχολογικές. 


Η ποιότητα ζωής και η ατομική ευεξία δεν συνδέονται μόνο με την ποιότητα των διαπροσωπικών σχέσεων, την οικογενειακή ζωή, την απασχόληση, την επαγγελματική σταδιοδρομία, την υγεία και το οικονομικό επίπεδο, αλλά και με περιβαλλοντικές παραμέτρους.

Υποστηρίζοντας επομένως την έννοια της συλλογικής περιβαλλοντικής δράσης η οποία συνδέεται άμεσα με την σημασία που έχει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και στην επίλυση ζητημάτων ως προς τη βιώσιμη και αειφόρο ανάπτυξη, ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου ΑΕ, σε συνεργασία με την δραστήρια εθελοντική ομάδα Save Your Hood Ηρακλείου, την Κυριακή 9 Μαίου 2021, καθάρισαν το παραλιακό μέτωπο, ένα κεντρικό και πολυσύχναστο χώρο, με την περισυλλογή σκουπιδιών να αριθμεί δεκάδες σακούλες.

Ο παραλιακός δρόμος αποτελεί για τους Ηρακλειώτες μία διέξοδο αναψυχής που όμως στο πέρασμά τους εγκαταλείπουν και πετούν οποιοδήποτε αντικείμενο ειδικά στους χώρους του πράσινου με παγκάκια.

Την εθελοντική ομάδα Save your Hood η οποία απαριθμούσε αρκετά άτομα, βοήθησε η Τεχνική Υπηρεσία του ΟΛΗ με την παροχή υλικοτεχνικού εξοπλισμού, φορτηγού και υπαλλήλων του οι οποίοι και μετέφεραν τον όγκο των σκουπιδιών.

Η Διοίκηση του ΟΛΗ απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά της ομάδας Save your Hood Ηρακλείου που βοήθησαν και συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία να δημιουργηθεί αυτή η ομάδα. Τους ευχόμαστε να είναι πάντα δραστήριοι και επωφελείς για το τόπο μας δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ κ. Μηνάς Παπαδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............