Υπογράφηκε το συμβόλαιο για τη μεταβίβαση του ακινήτου όπου θα ανεγερθεί το Γηροκομείο Σητείας. - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

19 Απριλίου 2021

Υπογράφηκε το συμβόλαιο για τη μεταβίβαση του ακινήτου όπου θα ανεγερθεί το Γηροκομείο Σητείας.

 Υπεγράφη σήμερα το συμβόλαιο με το οποίο μεταβιβάζεται από τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Σητείας το ακίνητο που έχει στην κατοχή του στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη, στην Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας, προκειμένου να  ανεγερθεί το Γηροκομείο Σητείας. 


Πρόκειται για μία χρόνια προσπάθεια του ιστορικού σωματείου της Σητείας, «ένα όνειρο ζωής»  όπως σημείωσε η Επίτιμος Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Συλλόγου κα Δέσπω Πλακιωτάκη και μία προσπάθεια που απέδωσε καρπούς καταλήγοντας στην τωρινή εξέλιξη ώστε σε συνεργασία με την Μητρόπολη, την Περιφέρεια και το Δήμο να υλοποιηθεί το πολύ σημαντικό αυτό έργο για τον τόπο, όπως πρόσθεσε η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Σητείας κα Καίτη Πετυχάκη.

Για μία ιστορική ημέρα για την περιοχή της Σητείας έκανε λόγο ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κκ Κύριλλος, ευχαριστώντας τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο για τις προσπάθειες που κατέβαλε ως τώρα , επισημαίνοντας ότι και στην συνέχεια θα υπάρξει από κοινού συνεργασία της Μητρόπολης του Φιλανθρωπικού, της Περιφέρειας και του Δήμου ώστε να παραδοθεί στην κοινωνία της Σητείας ένα σύγχρονο γηροκομείο που το έχει ανάγκη.

Και ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης  αναφερόμενος στην υπογραφή των συμβολαίων έκανε λόγο για ένα σημαντικό βήμα, το επιστέγασμα μίας προσπάθειας πολλών χρόνων από ένα σύλλογο που έχει δώσει στα διαπιστευτήρια του στην κοινωνία της Σητείας, έχοντας προσφέρει πολλά στον τόπο. Με  την βοήθεια όλων όπως πρόσθεσε θα βρει το δρόμο του για να υλοποιηθεί το συγκεκριμένο έργο, μία απαραίτητη δομή για  όλες τις σύγχρονες κοινωνίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............