The Pine Estate: Νέα πρόταση διαμονής στις Σπέτσες με την υπογραφή του Poseidonion Grand Hotel - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

17 Μαρτίου 2021

The Pine Estate: Νέα πρόταση διαμονής στις Σπέτσες με την υπογραφή του Poseidonion Grand Hotel

 

Αυθεντική φιλοξενία και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε μια παραδοσιακή κατοικία στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας

- Ένας καταπράσινος παράδεισος για όσους αναζητούν την απόλυτη ιδιωτικότητα


Μια καινούργια προσθήκη στην οικογένειά του καλωσορίζει φέτος το Poseidonion Grand Ho-tel συστήνοντας μια ξεχωριστή πρόταση φιλοξενίας για όσους αναζητούν την απόλυτη αυτονομία και ιδιωτικότητα.

Σε ένα καταπράσινο ακρωτήρι στην κοσμοπολίτικη περιοχή της Αγίας Μαρίνας, το Pine Estate φωλιάζει ανάμεσα σε πεύκα, ελαιόδεντρα, φοίνικες και κυπαρίσσια σε μια έκταση, η οποία ξε-χωρίζει για το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον και την 360o πανοραμική θέα που απλώνεται από τα νησάκια της Σπετσοπούλας, του Τρίκερι και του Αγίου Ιωάννη έως και την Ύδρα.

Το Pine Estate αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες αλλά και παρέες φίλων που επιθυμούν έναν συνδυασμό ιδιωτικότητας και προσωποποιημένων υπηρεσιών από την ομάδα του Posei-donion Grand Hotel. Η απλότητα συναντά την κομψότητα και την αίγλη μιας άλλης εποχής σε ένα οίκημα το οποίο έχει την δική του ιστορία. Το άλλοτε κυνηγετικό καταφύγιο μετατράπηκε σε μια πανέμορφη ιδιοκτησία, η οποία από φέτος θα υποδέχεται τους επισκέπτες της με την υπογραφή του Ποσειδωνίου, γνωστό για περισσότερο από έναν αιώνα για την αυθεντική φι-λοξενία που προσφέρει στο νησί των Σπετσών.

Παράλληλα, η ξεχωριστή τοποθεσία του Pine Estate, το οποίο δεσπόζει στο ακρωτήρι πάνω από την παραλία Paradise Beach Spetses, βρίσκεται σε άμεση επαφή με τη φύση. Το ζωογόνο κλίμα των Σπετσών και το αιγαιπελαγίτικο αεράκι και η σκιά των πεύκων χαρίζουν δροσιά στην κατοικία καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Το λαμπερό φως του ήλιου όταν ανατέλλει αλλά και αυτό από το ολόγιομο φεγγάρι, βάφουν με τα πιο όμορφα χρώματα τον περιβάλλοντα χώρο προσφέροντας ιδιαίτερες στιγμές γαλήνης.

Το απέραντο μπλε της θάλασσας που διαγράφεται στον ορίζοντα κάνει βλέμμα και μυαλό να ταξιδεύουν, ενώ το πράσινο σε αμέτρητες αποχρώσεις στον περιβάλλοντα χώρο και η ιδιωτική παραλία στην οποία έχει αποκλειστική πρόσβαση το Pine Estate χαρίζουν στον επισκέπτη τον δικό του προσωπικό παράδεισο.

Προσωποποιημένη διαμονή σε ένα περιβάλλον απόλυτης ιδιωτικότητας

Η παραδοσιακή βίλα που δεσπόζει ακριβώς πάνω από τη θάλασσα, προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία διαμονής και αποτυπώνει την απλότητα της αρχιτεκτονικής των Σπετσών μέσα από τη διακριτική πολυτέλεια. Η κύρια κατοικία διαθέτει 5 αυτόνομα δωμάτια με μπάνια (φιλοξε-νεί έως και 12 άτομα), τα οποία βρίσκονται σε ανοιχτό διάλογο με τον περιβάλλοντα χώρο, τον ατμοσφαιρικό κήπο ή την infinity πισίνα που ατενίζει το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, ενώ διατίθεται και ένας πλήρως ανεξάρτητος ξενώνας για 2 άτομα δίπλα από το κεντρικό οίκημα.

Στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνονται επίσης μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, δύο καθι-στικοί χώροι, home office με όλες τις ανέσεις για εργασία εξ΄αποστάσεως, πισίνα, εξωτερικό bar, bbq, yoga terrace και εξωτερικοί καθιστικοί χώροι με άπλετη θέα στο Σπετσιώτικο τοπίο. Επιπλέον, το Pine Estate διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά και ανέσεις που το καθιστούν ι-δανικό για επισκέπτες κάθε ηλικίας και κάθε εποχή του χρόνου (πιάνο, παράθυρα με σίτες, ΤV, Wi-Fi, σταθερή γραμμή τηλεφώνου, πολυτελή amenities), ενώ μια σειρά concierge υπηρεσιών από τους συνεργάτες του Poseidonion Grand Hotel εγγυώνται μια ξεχωριστή εμπειρία φιλοξε-νίας.

Παραμυθένια events που θα δημιουργήσουν τις πιο όμορφες αναμνήσεις

Το Pine Estate αποτελεί και μια ξεχωριστή επιλογή για κοινωνικές εκδηλώσεις με τα αγαπη-μένα σας πρόσωπα. Από ένα ιδιωτικό δείπνο ή ένα πάρτι μεταξύ φίλων, ένα bachelor πάρτι ή ένα οικογενειακό pre-wedding δείπνο μέχρι έναν ρομαντικό γάμο ή μια ειδυλλιακή βάπτιση, ο περιβάλλων χώρος προσφέρεται για να υποδεχθείτε τους καλεσμένους σας ακριβώς όπως το είχατε ονειρευθεί. Παράλληλα, το γραφικό εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας που βρίσκεται δίπλα στο κτήμα και είναι άμεσα προσβάσιμο μέσω ενός μικρού μονοπατιού θα φιλοξενήσει ιδανικά κάθε τελετή.

Ξεχωριστές εμπειρίες στο Νησί των Αρωμάτων

Οι επισκέπτες του Pine Estate θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια σειρά από ενδιαφέρουσες δραστηριότητες στις Σπέτσες, και την ευρύτερη περιοχή μέσα από tailor made προτάσεις που θα οργανώσει η ομάδα του Poseidonion Grand Hotel. 

Από τον γύρο του νησιού με ιδιωτικό καΐκι ή yacht, εξορμήσεις σε μυστικά κολπάκια και πανέμορ-φες παρθένες παραλίες μέχρι ημερήσιες εκδρομές σε κοντινούς προορισμούς όπως η Ύδρα και οι ακτές της Πελοποννήσου, οι φιλοξενούμενοι θα εξερευνήσουν την περιοχή με τον καλύτερο τρόπο δημιουργώντας απαράμιλλες αναμνήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την Travelworks Public Relations (Κατερίνα Φωτοπούλου +30 210 9222525 | +30 6945198062 | fotopoulou@travelworks.gr).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............