Η ιστορία της Φιλαρμονικής του δήμου Σητείας - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

16 Μαρτίου 2021

Η ιστορία της Φιλαρμονικής του δήμου Σητείας

 

Το 1938 άρχισε η δύσκολη προσπάθεια οργάνωσης και λειτουργίας της Φιλαρμονικής Δήμου Σητείας του μεγάλου αυτού πολιτιστικού οργανισμού που κυριολεκτικά ανάδειξε και αναβάθμισε την μουσική κουλτούρα των Σητειακών 
Πρωτεργάτες και οραματιστές ο τότε Δήμαρχος Σητείας Αντώνης Πατερόπουλος μαζί με τούς Μιχάλη Μακρονικολάκη, Ανδρέα Ανυψητάκη, Μανώλη Δερμιτζάκη και άλλες επιφανείς προσωπικότητες των δημοτικών και επιχειρηματικών κύκλων της Σητείας. 
Αλλεπάλληλες οι συσκέψεις που έγιναν, συνεχείς και έντονες οι προσωπικές παραστάσεις , καθώς και πολύ αλληλογραφία για την ίδρυση της ,από την τότε Δημοτική Αρχή. 
Το έργο ήταν ακόμα πιο δύσκολο αφού η επίσημη ίδρυση της συνέπεσε και με την έξοδο της Ελλάδας από τα δεινά του πολέμου. Τα πρώτα όργανα της φιλαρμονικής [40] είχαν παραγγελθεί όταν η Σητεία ήταν ακόμη κοινότητα, και αρκετό διάστημα πριν την επίσημη ίδρυση της Φιλαρμονικής Τόσο ήταν το πάθος των Σητειακών για την δημιουργία της Φιλαρμονικής . 
Αυτό από μόνο του καταδεικνύει αναμφισβήτητα πόσο φιλόμουσοι και πόσο φιλοπρόοδοι ήταν πάντα οι Σητειακοί. Με την από 3-10-1949 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας αποφασίστηκε η επίσημη ίδρυση της Φιλαρμονικής και ο τρόπος διοίκησης της και λειτουργίας της. 
Σκοπός της φιλαρμονικής Δήμου Σητείας ήταν και είναι η παροχή μουσικής ψυχαγωγίας και «τέρψις εις τους δημότες»,(όπως χαρακτηριστικά αναφερόταν στην πρώτη αυτή απόφαση), οι οργανώσεις μουσικών εορτών και συναυλιών, η δωρεάν διδασκαλία πνευστών και κρουστών οργάνων, ανώτερων και κατωτέρω θεωρητικών μαθημάτων μουσικής, η κατάρτιση και συντήρηση συμφωνικής ορχήστρας και γενικά η καλλιέργεια και η ανάπτυξη του μουσικού αισθήματος 
Έτσι ξεκίνησε ο δύσκολος δρόμος και χτυπώντας πόρτες οι πρωτεργάτες παράγγειλαν και το πρώτα όργανα με το κόστος αγοράς να είναι πολύ υψηλό για τα δεδομένα μιας μικρής πόλης που μόλις είχε γίνει Δήμος από Κοινότητα. Το κόστος ήταν 1.011.000 λιρέτες δηλ. περίπου 27.000.000 δρχ της εποχής. Τα όργανα αυτά φορτώθηκαν από την Ιταλία για Πειραιά στις 1-6-1950 και από κει στις 8-6- 50 με το πλοίο Ανδρίας για το Ηράκλειο. 
Είχε δοθεί προκαταβολή των χρημάτων και απέμεναν να δοθούν 11.000.000 δρχ . Μέχρι τότε η Φιλαρμονική είχε στην κατοχή της μουσικά όργανα από προμήθειες της Κοινότητας Σητείας, από ιδιωτική χρήση, από δωρεές ιδιωτών και μουσικά όργανα που είχε αφήσει στην πόλη της Σητείας η Ιταλική κατοχή στη διάρκεια του πολέμου. 
Ο Δήμαρχος Σητείας Αντώνης Πατερόπουλος με αλλεπάλληλες αλληλογραφίες προς επιχειρηματίες σητειακούς στο εξωτερικό δεν βρήκε ανταπόκριση για την κάλυψη του ποσού, το οποίο τελικά καλύφθηκε από τον Σητειακό λαό. Στη συνέχεια των χρόνων η Φιλαρμονική καλύφθηκε με προμήθεια οργάνων μέσω του Δήμου Σητείας και κάποια όργανα προμηθεύτηκαν και με δωρεά της Περιηγητικής Λέσχης Σητείας. 
Τα τελευταία χρόνια η Φιλαρμονική καλύφθηκε σχεδόν πλήρως με μουσικά όργανα με προμήθειες μέσω του αυτόνομου Νομικού προσώπου της έως και το 2010 και στη συνέχεια μέσω ΔΟΚΑΣ. Πρώτος ανεπίσημα Αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής Δήμου Σητείας το 1938 ήταν ο Μουραμπάς Νικόλαος έως και την έναρξη του πολέμου το 1940. Στην διάρκεια του πολέμου, της κατοχής και τα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια η Φιλαρμονική υπολειτουργούσε και ήταν χωρίς Αρχιμουσικό. 
Μετά την επίσημη ίδρυση της Φιλαρμονικής το 1949 και για 2 χρόνια ακόμα η Φιλαρμονική λειτούργησε χωρίς Αρχιμουσικό και το έτος 1951 αναλαμβάνει ουσιαστικά πρώτος Αρχιμουσικός έως και το 1955, ο Γιάννης Δεληβασίλης ο οποίος έβαλε τις βάσεις για τη δημιουργία ενός άξιου συνόλου και ο οποίος έζησε το πάθος την αγωνία την εργατικότητα και τον ζήλο των πρώτων Στειακών που συνέλαβαν την ιδέα και έθεσαν ως στόχο της ζωής τους να υλοποιήσουν την δημιουργία της Φιλαρμονικής Δήμου Σητείας 
Από το έτος 1955 έως και το έτος 1960 Αρχιμουσικός ήταν ο απόστρατος Αρχιμουσικός Πέτρος Βαρελάς ο οποίος αποχώρησε στη συνέχεια περίπου στις αρχές 1960. Από το 1960 έως και 1963 η Φιλαρμονική ήταν και πάλι χωρίς Αρχιμουσικό έως ότου αναλάβει το 1963 ο Αρχιμουσικός Ζαχαρίας Χιώτης, έως το 1997 ο οποίος συνέχισε επάξια το έργο που είχαν αφήσει οι προκάτοχοι του . Χαρακτηριστικό της θητείας του Ζαχαρία Χιώτη , η συμμετοχή της Φιλαρμονικής στην Κηδεία του Σοφοκλή Βενιζέλου στα Χανιά , στην οποία οδηγούσε την πομπή, με αποτέλεσμα οι δημοσιογράφοι των Αθηνών να την μπερδέψουν με την Φιλαρμονική του Στρατού. 
Από το 1998 έως και σήμερα Αρχιμουσικός έχει αναλάβει ο Γιώργος Φουρναράκης συνεχίζοντας επάξια την ιστορία της Φιλαρμονικής. Η παρουσία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Σητείας έχει γίνει αισθητή εδώ και πάρα πολλά χρόνια και σε Πανελλαδικό επίπεδο. 
Από το 2010 και μετά είναι η μοναδική Φιλαρμονική στον Ελλαδικό χώρο, όπου σε συνεργασία με τον ΔΟΚΑΣ (Δημοτικό Οργανισμό Κοινονικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας) , τον Σύλλογο Φίλων Μουσικής Σητείας και τον Σύλλογο Φίλων Φιλαρμονικής Δήμου Σητείας, ανεβάζει και δημιουργεί σχεδόν κάθε καλοκαίρι μουσικοθεατρικές παραστάσεις με συμμετοχή πολλών ατόμων μουσικών και ηθοποιών, με περιοδείες στην Κρήτη αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις όπου και αν παρουσίασε τις παραγωγές της όπως στο Ηράκλειο, Χανιά. Αποκόρωνα, Αγιο Νικόλαο, Ιεράπετρα, Βόνιτσα, Μακρινίτσα Βόλου, Κάρπαθο Μήλο, Θεσσαλονίκη, Γουμένισσα Αθήνα, Πετρούπολη Βύρωνα, Γαλάτσι. κ.α. 
Η Φιλαρμονική Δήμου Σητείας έως και το 2010 λειτουργούσε ως αυτόνομο Νομικό πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Σητείας και στη συνέχεια με τις συνενώσεις Δήμων και Κοινοτήτων ενσωματώθηκε Διοικητικά, οργανωτικά και λειτουργικά στον Δ.Ο.Κ.Α.Σ. Επίσης η Δημοτική Φιλαρμονική Σητείας παίρνει μέρος παιανίζοντας στις εθνικές επετείους , λιτανείες της πόλης και των Δημοτικών Διαμερισμάτων, σε αποδώσεις τιμών καθώς και σε διοργανώσεις συναυλιών, συμβάλλοντας έτσι στα μουσικά δρώμενα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.
Η Φιλαρμονική έχει να επιδείξει πλούσιο έργο ιδιαίτερα στη διάρκεια των τελευταίων ετών οπότε και αναβαθμίστηκε σημαντικά με την στήριξη πάντοτε της Δημοτικής Αρχής η οποία την ενισχύει οικονομικά με τακτικές επιχορηγήσεις μέσω του Συλλόγου Φίλων Φιλαρμονικής Δήμου Σητείας, για να μπορέσει να ανταπεξέλθει με επιτυχία στις λειτουργικές της ανάγκες και στις αποζημιώσεις των μουσικών της. 

Σίγουρα αν δεν υπήρχε αυτή η οικονομική ενίσχυση από τον Δήμο και τον Πολιτιστικό οργανισμό ΔΟΚΑΣ καθώς επίσης και η αγαστή συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Μουσικής Σητείας και τον Σύλλογο Φίλων Φιλαρμονικής Δήμου Σητείας δεν θα μπορούσε η Φιλαρμονική να παράγει έργο. 

Την φιλαρμονική απαρτίζουν 40 περίπου μουσικοί από 11 έως 65 ετών και οι οποίοι ανανεώνονται συνέχεια , ως επί το πλείστον με μουσικούς από την πόλη της Σητείας τους οποίους μαθητεύει, δημιουργεί και καθοδηγεί μουσικά. Οι πρόβες γίνονται 2 φορές την εβδομάδα τα μαθήματα καθημερινά, ενώ όσο αφορά το ρεπερτόριο εκτός από εμβατήρια περιλαμβάνει και πολλά τραγούδια ποικίλης μουσικής καθώς και κλασικό ρεπερτόριο. 

Συνεχόμενος στόχος είναι να συντηρείται συνέχεια η φιλαρμονική , διοικητικά, οργανωτικά, λειτουργικά, οικονομικά, χωρίς να σταματήσει η λειτουργία της, που να μπορεί να σταθεί στο ύψος των απαιτήσεων ενός τέτοιου σχήματος εντός και εκτός Σητείας, συμβάλλοντας στην μουσική και πολιτιστική παράδοση της περιοχής.
 Μουσικοθεατρικές Παραστάσεις σε συνεργασία: Συλλόγου Φίλων Μουσικής – Φιλαρμονικής – Δήμου Σητείας – ΔΟΚΑΣ: 
•Συναυλίες Μουσικής στη Σητεία και στα Δημοτικά Διαμερίσματα (1998 έως 2009) •Συναυλίες Ταξιδεύουμε κλασικά.( κλασική μουσική ) (2015-2016-2017-2018) •Μουσικοθεατρική παράσταση «ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ» (2010) σε σκηνοθεσία Μιχάλη Γιαννακάκη Κείμενο Παραμυθιού: Βέρα Περράκη. Συμμετοχή 40 ατόμων φιλαρμονικής, τραγουδιστών και ηθοποιών με περιοδεία σε όλη την Κρήτη και Ελλάδα με ελεύθερη είσοδο Μουσικές συνθέσεις: Γιώργος Φουρναράκης, Βέρα Περράκη, Ανδρέας Τσάτσος, • Μουσικοχορευτική παράσταση «ΣΑΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ», (2011) 
Συμμετοχή 50 ατόμων μουσικών τραγουδιστών και χορευτών με περιοδεία στην Κρήτη. 
• Χριστουγεννιάτικα Δρώμενα – Μουσικοθεατρική παράσταση Αγάπης «Ο Πέτρος και ο Λύκος» (2012) Συμμετοχή 20 ατόμων μουσικών και ηθοποιών. 

• Μουσικοθεατρική παράσταση «ΚΟΜΠΟΣΤΑ 1» και «ΚΟΜΠΟΣΤΑ 2», (2012 και 2014) σε σκηνοθεσία Νάσου Ζαγκότη. Κειμενογραφία των Νάσου Ζαγκότη, Βέρα Περάκη και Ρένα Λαντζανάκη με συμμετοχή 60 ατόμων μουσικών τραγουδιστών και ηθοποιών 
•.Μουσικοθεατρική παράσταση «ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ» του Ν.Καζαντζάκη , (2013) σε σκηνοθεσία Νάσου Ζαγκότη . Κειμενογραφία Νάσος Ζαγκότης, Βέρα Περράκη , Ρένα Λαντζανάκη Συμμετοχή 80 ατόμων φιλαρμονικής, τραγουδιστών και ηθοποιών με περιοδεία σε όλη την Κρήτη και ελεύθερη είσοδο Μουσικές Συνθέσεις: Γιώργος Φουρναράκης, Βέρα Περράκη, Ελένη Δρετάκη, Κώστας Τυμπακιανάκης. Μάνος Χριστάκης. Μανόλης Κουναλάκης 

• Μουσικοχορευτική παράσταση «ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΤΟΠΟΥΣ», (2014) Συμμετοχή 50 ατόμων μουσικών τραγουδιστών και χορευτών με περιοδεία στην Κρήτη. 

 • Μουσικοθεατρική παράσταση «Η Αγέλαστη πολιτεία και οι Καλικάντζαροι» (2015) των αδελφών Κατσιμίχα σε σκηνοθεσία Ελεάνας Καρανδινού με Συμμετοχή 30 ηθοποιων και μουσικών. • Μουσικοθεατρική παράσταση «Αχαρνής του Αριστοφάνη» (2017) (Ο Αριστοφάνης που γύρισε από τα θυμαράκια) , διασκευή, του Διονύση Σαββόπουλου.σε σκηνοθεσία Μιχάλη Γιαννακάκη. Συμμετοχή 50 ατόμων μουσικών, τραγουδιστών και ηθοποιών με περιοδεία σε όλη την Κρήτη 

• Μουσικοθεατρική παράσταση «Ερωτόκριτος του Βιτσέντζου Κορνάρου». (2018 και 2019) σε σκηνοθεσία Νάσου Ζαγκότη.
 Συμμετοχή 60 ατόμων μουσικών , τραγουδιστών χορευτών και ηθοποιών με περιοδεία σε όλη την Κρήτη και Ελλάδα Μουσικές συνθέσεις : Γιώργος Φουρναράκης, Ελένη Δρετάκη, Frans De Lewn, Ελπίδα Χατζηδάκη Για πρώτη φορά ανέβηκε ολοκληρωμένα με αρχή, μέση και τέλος , θεατρικά ο Ερωτόκριτος από την γενέτειρα του ποιητή Βιτσέντζου Κορνάρου, την Σητεία με συμμετοχή κατά 95% Στειακών συντελεστών Προγραμματισμός 2021 - 2022 Κρήτη Ελλάδα 1821 -1830 Μουσικοθεατρική παράσταση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση 1922 Μουσικοθεατρική παράσταση για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή. 

ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ 
(από το έτος ίδρυσης της έως και το 2019) (στοιχεία από προσωπικές πληροφορίες μουσικών και αρχείο της ΔΦΣ)
 ΑΡΧΙΜΟΥΣΙΚΟΙ 
1938 ΜΟΥΡΑΜΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΕΩΣ ΠΟΛΕΜΟ) 
1949 ΧΩΡΙΣ (ΕΤΟΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ) 
1951 ΔΕΛΗΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 
1955 ΒΑΡΕΛΑΣ ΠΕΤΡΟΣ 1960 (ΧΩΡΙΣ)(ΕΩΣ 1963) 
1963 ΧΙΩΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ 
1998 ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

 ΜΟΥΣΙΚΟΙ 1949-1970 
ΨΑΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΡΑΝΓΚΑΣΑ ΤΖΑΝΗΣ ΣΤΑΘΗΣ ΠΙΑΤΙΝΙΑ ΚΑΝΑΒΑΚΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΠΑΣΟ ΕΥΧΕΤΖΗΣ ΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΡΟΜΠΟΝΙ ΜΕΤΑΞΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΟΜΠΟΝΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΡΥΤΟΝΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΝΕΤΑ ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΡΝΕΤΑ ΠΕΤΡΟΣΙΑΝ ΠΕΤΡΟΣ ΚΛΑΡΙΝΟ ΨΑΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΦΛΙΚΟΡΝΟ ΣΑΧΑΝΙΑΝ ΑΓΚΟΠ ΚΟΡΝΟ ΠΑΥΛΟΥ ΝΙΚΟΣ ΤΥΜΠΑΝΑ ΣΧΟΙΝΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΥΑΡΤΙΝΟ ΝΤΑΚΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΣΟ ΧΙΩΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΟΡΝΕΤΑ ΗΛΙΑΔΕΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΛΑΡΙΝΟ ΚΟΥΤΟΥΚΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΣΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΛΑΡΙΝΟ ΝΙΚΗΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΞΟΦΩΝΟ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΞΟΦΩΝΟ ΤΕΝΟΡΟ ΧΡΥΣΟΥΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΤΙΚΟΡΝΟ ΜΑΡΑΓΚΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΤΙΚΟΡΝΟ ΤZΑΝΗΣ ΑΛΕΚΟΣ ΚΟΡΝΕΤΑ ΤΖΑΝΗΣ ΣΤΑΘΗΣ ΤΥΜΠΑΝΟ ΜΑΡΑΓΚΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΑΡΤΙΝΟ ΗΛΙΑΔΕΛΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΛΑΡΙΝΟ ΚΕΪΜΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΛΑΡΙΝΟ ΤΑΚΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΣΟ ΛΙΝΑΡΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΣΟ ΚΑΡΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΣ ΤΡΟΜΠΟΝΙ ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΞΟΦΩΝΟ ΛΙΝΑΡΔΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ GENIS ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΡΥΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΤΡΟΜΠΟΝΙ ΜΑΚΡΥΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΚΑΛΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΡΝΕΤΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΡΟΜΠΟΝΙ ΤΡΙΚΗΛΗΣ ΓΙΩΡΓΗΣ ΦΛΙΚΟΡΝΟ 
 ΜΟΥΣΙΚΟΙ 1949-1970 
ΤΑΚΑΚΗΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΑΞΟΦΩΝΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΣΤΑΘΗΣ ΠΙΑΤΙΝΙΑ-TYMPANO ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΚΛΑΡΙΝΟ ΖΕΡΒΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΛΑΟΥΤΟ ΡΟΥΚΟΥΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΛΑΡΙΝΟ ΣΚΑΡΒΕΛΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΛΑΝΤΖΑΝΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΦΛΕΒΑΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΧΑΜΗΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΧΑΜΗΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΡΝΕΤΑ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΙΤΣΕΝΤΖΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΑΪΛΑΜΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΡΟΜΠΟΝΙ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ ΑΛΕΒΙΖΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΛΑΡΙΝΟ ΨΑΡΟΜΑΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΑΚΚΑΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΕΥΦΩΝΙΟ ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΡΟΒΕΡΤΟΣ ΣΑΞΟΦΩΝΟ ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΚΡΑΝΓΚΑΣΑ ΣΑΝΔΑΛΗΣ ΝΙΚΟΣ ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΡΝΕΤΑ ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΟΥΤΥΡΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΛΑΡΙΝΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΛΑΡΙΝΟ ΜΕΤΑΞΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ 
1975 
ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΑΞΟΦΩΝΟ ΤΕΝΟΡΟ ΧΙΩΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΑΞΟΦΩΝΟ ΧΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΛΑΡΙΝΟ ΒΕΝΙΑΝΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΞΟΦΩΝΟ ΤΕΝΟΡΟ ΕΥΧΕΤΖΗΣ ΝΙΚΟΣ ΚΛΑΡΙΝΟ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΡΝΕΤΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΡΟΜΠΟΝΙ ΨΑΡΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΥΜΠΑΝΟ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΝΕΤΑ ΤΣΑΝΤΗΡΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΡΝΕΤΑ ΧΑΜΗΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΡΝΕΤΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ ΑΛΚΗΣ ΣΑΞΟΦΩΝΟ ΤΕΝΟΡΟ 
1978 
ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΑΡΤΙΝΟ ΣΦΥΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΛΙΚΟΡΝΟ ΣΑΝΤΙΜΠΑΝΤΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΡΝΕΤΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΣΑΞΟΦΩΝΟ ΑΛΤΟ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΟΜΠΟΝΙ ΠΡΩΤΟΓΕΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΛΙΚΟΡΝΟ ΣΦΥΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΛΑΡΙΝΟ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΡΟΜΠΟΝΙ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΝΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΟΙ 
1983 
ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΡΟΜΠΕΤΑ ΛΑΠΙΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΡΥΤΟΝΟ ΛΑΠΙΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΤΡΟΜΠΟΝΙ ΚΟΥΒΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΤΡΟΜΠΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΝΕΤΑ ΚΑΣΣΩΤΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΟΡΝΕΤΑ ΑΤΖΑΡΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ ΣΑΞΟΦΩΝΟ ΑΛΤΟ ΣΑΒΒΙΔΑΚΗΣ ΜΙΛΤΟΣ ΚΟΡΝΕΤΑ ΨΑΡΟΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΚΟΡΝΕΤΑ 
1985 
ΣΦΕΝΔΥΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΤΙΚΟΡΝΟ- ΒΑΡΥΤΟΝΟ ΣΦΕΝΔΟΥΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΟΜΠΟΝΙ ΣΦΕΝΔΟΥΡΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΤΡΟΜΠΟΝΙ ΒΟΥΤΥΡΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΑΞΟΦΩΝΟ ΑΛΤΟ-ΤΕΝΟΡ ΜΙΑΟΥΔΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΑΞΟΦΩΝΟ ΤΕΝΟΡΟ 
1988 
ΣΦΕΝΔΥΛΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΦΛΙΚΟΡΝΟ-ΒΑΡΥΤΟΝΟ ΦΑΜΠΡΙΚΑΡΑΚΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΤΥΜΠΑΝΑ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΡΝΕΤΑ ΜΑΝΕΣΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΡΝΕΤΑ ΚΟΥΦΑΚΗΣ ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΞΟΦΩΝΟ ΤΕΝΟΡΟ ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΕΥΦΩΝΙΟ ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΡΟΜΠΕΤΑ ΚΟΥΦΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΤΡΟΜΠΕΤΑ ΛΑΠΙΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΤΟΥΜΠΑ ΛΑΠΙΔΑΚΗΣ ΒΑΡΥΤΟΝΟ ΣΑΒΒΙΔΑΚΗΣ ΜΙΛΤΟΣ ΤΡΟΜΠΕΤΑ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΟΜΠΕΤΑ 
1994 
ΜΕΤΑΞΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΑΒΔΟΥΧΟΣ ΕΥΧΕΤΖΗΣ ΜΑΝΟΣ ΣΑΞΟΦΩΝΟ ΣΟΠΡΑΝΟ ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΚΗ ΓΩΓΩ ΣΑΞΟΦΩΝΟ ΑΛΤΟ ΤΣΟΥΠΑΚΗ ΧΑΡΟΥΛΑ ΚΟΡΝΕΤΑ ΓΛΕΖΑΚΗ ΒΙΚΥ ΚΟΡΝΕΤΑ ΚΟΥΚΟΥΒΑΣ ΤΑΣΟΣ ΣΑΞΟΦΩΝΟ ΤΕΝΟΡΟ ΤΣΙΦΕΤΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΡΝΕΤΑ ΚΟΙΝΑΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΣ ΤΡΟΜΠΟΝΙ ΡΑΣΟΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ TOY ΜΥΡΩΝΑ ΒΑΡΥΤΟΝΟ ΧΕΙΛΟΥΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΝΕΤΑ ΦΑΜΠΡΙΚΑΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΛΙΚΟΡΝΟ ΚΟΥΦΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΥΜΠΑΝΑ ΤΣΑΝΤΑΚΗΣ ΑΝΤΡΕΑΣ ΤΥΜΠΑΝΑ ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΦΩΝΙΟ ΚΑΛΥΚΑΚΗΣ ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΤΡΟΜΠΟΝΙ ΛΑΓΙΑΚΟΣ ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΑΡΤΙΝΟ ΠΛΕΛΛΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΡΝΕΤΑ ΠΛΕΛΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΝΕΤΑ ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΚΗ ΤΙΝΑ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΡΑΣΟΥΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΡΕΪΖΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΡΝΕΤΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΘΗ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΔΡΕΤΑΚΗ ΝΙΚΗ ΚΟΡΝΕΤΑ ΠΕΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΥΜΠΑΝΑ ΝΕΡΟΥΛΙΔΗ ΓΙΑΝΝΑ ΣΑΞΟΦΩΝΟ ΑΛΤΟ ΚΟΥΦΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΞΟΦΩΝΟ ΣΟΠΡΑΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟΙ 
1998 
ΑΛΑΤΣΑΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΛΑΡΙΝΟ ΣΥΜΕΩΝΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΛΑΡΙΝΟ ΣΥΜΕΩΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΦΛΑΟΥΤΟ ΜΠΕΛΙΜΠΑΣΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΡΝΕΤΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΚΟΛΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΑΞΟΦΩΝΟ ΑΛΤΟ ΚΑΒΑΛΑΡΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΡΥΤΟΝΟ ΚΑΡΝΙΑΔΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΥΜΠΑΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΥΜΠΑΝΑ ΜΠΕΛΙΜΠΑΣΑΚΗ ΣΤΑΘΟΥΛΑ ΣΑΞΟΦΩΝΟ ΤΕΝΟΡΟ ΓΑΛΕΡΑΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΣ ΚΛΑΡΙΝΟ ΠΥΡΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΡΝΕΤΑ ΑΤΖΑΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΡΑΝΓΚΑΣΑ ΑΕΡΑΚΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΤΥΜΠΑΝΑ-ΝΤΡΑΜΣ-ΦΩΝΗΒΟΗΘΟΣ ΑΡΧ/ΚΟΥ 
2000
 ΡΑΣΟΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ ΤΡΟΜΠΟΝΙ - ΛΥΡΑ-ΦΩΝΗ ΕΥΧΕΤΖΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΑΞΟΦΩΝΟ ΑΛΤΟ- ΦΩΝΗ ΚΡΙΤΣΩΤΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΞΟΦΩΝΟ ΑΛΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 
2001 
ΛΥΚΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΑΡΤΙΝΟ-ΠΛΗΚΤΡΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ ΒΑΡΥΤΟΝΟ ΚΑΛΛΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΡΥΤΟΝΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΡΑΚΗΣ ΧΑΡΗΣ ΑΛΤΙΚΟΡΝΟ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΥΜΠΑΝΑ ΚΟΖΥΡΑΚΗ ΣΟΥΖΑΝΑ ΛΥΡΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΣΦΕΝΔΥΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΥΜΠΑΝΑ 
2002
 ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΤΥΜΠΑΝΑ-ΦΩΝΗ ΤΣΙΚΑΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΓΚΡΑΝΓΚΑΣΑ-ΒΙΟΛΙ ΚΕΗΜΑΝ ΚΑΡΟΛΟΣ (ΟΛΛΑΝΔΙΑ) ΚΟΡΝΕΤΑ ΧΡΙΣΤΑΚΟΥΔΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΡΝΕΤΑ ΒΙΤΣΕΝΤΖΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΣΑΞΟΦΩΝΟ ΣΟΠΡΑΝΟ ΧΡΥΣΟΣ ΒΙΚΤΟΡ ΣΑΞΟΦΩΝΟ ΤΕΝΟΡΟ 
2003
ΚΟΥΝΔΟΥΡΑΚΗ ΣΟΦΙΑ ΚΟΥΑΡΤΙΝΟ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ ΦΛΑΟΥΤΟ ΙΒΑΝΟΦ ΙΟΡΔΑΝΗΣ (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ) ΓΚΡΑΝΓΚΑΣΑ 2004 ΓΚΕΚΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗ ΓΙΑΝΝΑ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΣΚΑΡΒΕΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΥΜΠΑΝΑ ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΠΑΓΙΑ ΜΑΡΙΑ ΓΚΡΑΝΓΚΑΣΑ-ΦΩΝΗ ΡΟΔΑΡΟΥ ΤΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥΣΙΚΟΙ 
2005 
ΑΛΕΞΗ ΕΛΕΑΝΑ ΣΑΞΟΦΩΝΟ ΤΕΝΟΡΟΦΩΝΗ ΣΚΥΡΙΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΝΕΤΑ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΡΝΕΤΑ ΚΟΥΚΛΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΥΑΡΤΙΝΟ ΠΑΓΙΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΑΡΤΙΝΟ-ΦΩΝΗΠΛΗΚΤΡΑ ΑΕΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΥΜΠΑΝΑ ΑΛΑΤΣΑΡΗ ΟΛΥΜΠΙΑ ΦΛΑΟΥΤΟ ΜΠΕΛΙΜΠΑΣΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΝΕΤΑ-ΦΩΝΗ ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΝΕΤΑ 
2006 
ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΝΕΤΑ ΛΕΒΑΝΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΛΑΡΙΝΟ ΚΟΪΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΒΑΡΥΤΟΝΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΡΝΟ ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΥΡΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ-ΚΛ. ΚΙΘΑΡΑ ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΞ.ΑΛΤΟ-ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ ΜΠΟΥΝΤΡΟΝΙΚΟΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΝΕΤΑ SINDY SCHOOLL ΑΝΤΩΝΙΔΑΚΗ (USA) ΦΛΑΟΥΤΟ ΜΠΟΥΖΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΥΤΟΝΟ 
2007 
ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΡΝΕΤΑ-ΗΛ.ΜΠΑΣΟ ΣΑΡΟΥΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΥΜΠΑΝΟ ΜΑΝΤΡΙΚΑ ΟΞΑΝΑ ΚΛΑΡΙΝΟ 
2008 
ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΞ. ΤΕΝΟΡΟ-ΗΛ.ΚΙΘΑΡΑ ΚΟΪΝΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΥΤΟΝΟ ΣΑΒΒΙΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΚΡΑΝΓΚΑΣΑ-ΛΑΟΥΤΟ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΣΑΞΟΦΩΝΟ ΣΟΠΡΑΝΟ ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΛΑΡΙΝΟ-ΗΛ.ΜΠΑΣΟ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ ΤΥΜΠΑΝΑ-ΦΩΝΗ 
2009 
ΒΕΖΥΡΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΞΟΦΩΝΟ ΤΕΝΟΡΟ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΛΑΡΙΝΟ ΑΜΠΟΥΛΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΥΜΠΑΝΑ ΤΣΑΤΣΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΗΛ.ΜΠΑΣΟ=ΠΙΑΤΙΝΙΑΦΩΝΗ 
2010 
FRANS DE-LEUW (ΑΓΓΛΙΑ) ΚΛΑΡΙΝΟ (ΒΟΗΘΟΣ ΑΡΧ/ΚΟΥ) ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΠΕΡΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΡΟΜΠΟΝΙ-ΗΛ.ΚΙΘΑΡΑ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΑΚΗ ΚΑΙΤΗ ΣΑΞ.ΣΟΠΡΑΝΟ-ΝΤΡΑΜΣΗΛ,ΚΙΘΑΡΑ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΞΟΦΩΝΟ ΑΛΤΟ ΤΥΜΠΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΙΘΑΡΑ-ΦΩΝΗ ΠΑΥΛΟΥ ΝΤΕΠΥ ΦΩΝΗ 
2011 
CΑΤΕ RYAN (ΣΚΩΤΙΑ) ΗΛ.ΒΙΟΛΙ-ΚΛΑΡΙΝΟ ΡΕΜΠΕΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΚΟΤΣΙΡΑ ΕΛΙΝΑ ΦΩΝΗ ΙΓΝΑΤΙΑΔΗ ΗΡΩ ΣΑΞΟΦΩΝΟ ΣΟΠΡΑΝΟ ΣΥΜΕΩΝΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΟΥΖΑΦΩΝ-ΗΛ.ΜΠΑΣΟ ΛΕΒΑΝΤΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΡΝΕΤΑ ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΚΛΥΔΩΝΙΑΡΗΣ ΦΩΝΗ ΠΕΡΡΑΚΗ ΒΕΡΑ ΦΩΝΗ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΔΗΜ.ΣΧΕΣΕΙΣ 
2012 
ΚΑΠΑΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΩΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΝΤΙΝΑ ΦΩΝΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΛΥΡΑ- ΦΩΝΗ ΤΣΙΜΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛ.ΚΙΘΑΡΑ-ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ 
2013 
DENISSE DE LEUW (ΑΓΓΛΙΑ) ΣΟΥΖΑΦΩΝ-ΤΟΥΜΠΑ ΚΟΥΝΕΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΥΜΠΑΝΑ ΚΟΥΝΕΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΥΜΠΑΝΑ ΞΕΝΙΚΑΚΗ ΔΕΣΠΩ ΚΛΑΡΙΝΟ ΒΕΡΒΕΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΛ.ΚΙΘΑΡΑ-ΦΩΝΗ ΔΡΕΤΑΚΗ ΕΛΕΝΗ ΛΥΡΑ-ΦΩΝΗ ΓΙΑΝΝΙΚΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΡΑ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΦΩΝΗ ΖΑΓΚΟΤΗΣ ΜΑΝΟΣ ΦΩΝΗ 
 2014 
ΣΚΛΕΠΑ ΤΙΝΑ ΚΛΑΡΙΝΟ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΙΘΑΡΑ-ΦΩΝΗ ΚΟΥΝΕΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΦΩΝΗ ΚΟΥΜΑΚΗ ΓΙΑΝΝΑ ΦΩΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑΚΑΗ ΜΑΡΙΑ ΦΩΝΗ ΣΕΜΕΡΤΖΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΦΩΝΗ 
2015 
ΜΑΥΡΟΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΘΑΡΑ-ΦΩΝΗ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΡΑΝΙΑ ΦΩΝΗ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΤΙΝΑ ΦΩΝΗ ΠΕΤΥΧΑΚΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΦΩΝΗ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ ΧΡΥΣΗ ΦΩΝΗ ΧΑΤΖΗΜΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΩΝΗ 
2016 
ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗ ΚΩΝ/ΝΑ ΣΑΞ.ΣΟΠΡΑΝΟ ΧΑΤΖΑΚΗ ΑΛΚΥΟΝΗ ΤΥΜΠΑΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΥΜΠΑΝΑ ΛΑΝΤΖΑΝΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ ΓΚΡΑΝΓΚΑΣΑ- ΜΠΟΥΛΓΑΡΙ
 2017
 ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ ΣΑΒΒΑΣ ΦΩΝΗ ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΙΘΑΡΑ-ΦΩΝΗ ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΚΙΘΑΡΑ - ΦΩΝΗ 2018 ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΦΩΝΗ ΚΑΚΟΥΡΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΩΝΗ ΛΙΑΝΟΥΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΒΑΡΥΤΟΝΟ ΜΑΜΟΥΤΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΒΑΡΥΤΟΝΟ- ΗΛ.ΜΠΑΣΟ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΡΝΕΤΑ-ΠΛΗΚΤΡΑ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΛΑΡΙΝΟ - ΦΩΝΗ 
2019 
ΤΣΙΡΑΚΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΘΑΡΑ-ΦΩΝΗ ΠΟΛΕΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΘΑΡΑ-ΗΛ.ΜΠΑΣΟΦΩΝΗ ΓΙΩΡΓΑΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΗΛ.ΚΙΘΑΡΑ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΛΥΡΑ ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΟΥΤΟ ΑΝΔΡΙΑΝΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΟΥΤΟ 

ΠΡΟΕΔΡΟΙ Δ.Σ. ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ
(Όλοι οι Δήμαρχοι Σητείας μέχρι και το έτος 1996) 1946 έως το 1952 Αντώνιος Πατερόπουλος (μετά τον θάνατο του οποίου, τον διαδέχτηκε ο Κος Λιναρδάκης. Μετά το Λιναρδάκη Δήμαρχος εκλέχτηκε ο Κος Χατζηκώστας.) 1954-1959 Μιχαήλ Λαντζανάκης 1961-1974 Γεώργιος Μ. Καταπότης 1975 -1979 Νίκος Πετράκης 1979 -1981 Γεώργιος Μ. Καταπότης 1982-1983 Διονύσης Γιαννακάκης.(αντικαταστάτης) 1984--1989 Νίκος Πετράκης 1990 ( Ελπ. Ασπραδάκης αντικαταστάτης) 1991-1996 Νίκος Κουρουπάκης 
ΠΡΟΕΔΡΟΙ
 (ορισμός από Αιρετό Δήμαρχο) 1995 - 1999 Εμμανουήλ Μαυροματάκης 1999-2002 Νίκος Ευχετζής 2002-2003 Γιάννης Χατζηδάκης 2003 - 2007 Νίκος Ευχετζής 2008-2012 Νίκος Ευχετζής 
( Υπεύθ, Δ.Σ.ΔΕΠΟΤΑΣ) ΠΡΟΕΔΡΟΙ Δ.Ο.Κ.Α.Σ. και ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ
 2013- 2014 Μιχελάκης Μανώλης 2014-2019 Τερζής Λεωνίδας 2019 - 2020 Περάκης Μιχάλης 2020 Κων/νος Λυμπερίου 
 ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ
 (2010) Φορείς υλοποίησης:  Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Σητείας (ΔΗ.Κ.Ε.Σ.), Πρόεδρος: Μαυροματάκης Μανώλης  Φιλαρμονική Δήμου Σητείας, Πρόεδρος: Ευχετζής Νίκος Δ/νση ορχήστρας: Γιώργος Φουρναράκης Σενάριο: Βέρα Περράκη Σκηνοθεσία: Μιχάλης Γιαννακάκης Σκηνικά : Γιάννης Μανιαδάκης, Ενδυματολόγος: Μάνος Γαλετάκης Φωτισμοί: Θάνος Μαραγκάκης, Εταιρεία ήχου-φωτισμού: G.E.S.S. Ηχοληψία: Διονύσης Κριθαράκης, Ηχογράφηση-παραγωγή CD: Studio Κώστας Τυμπακιανάκης, Χορογραφία: Μαρία Μπελιμπασάκη, Ζωγραφική εικόνων-εικαστικά: Βέρα Περράκη, Φωτογράφιση: «Μοίρα» Τον διάλογο στο σενάριο κουτσομπόλας-καφετζή, έγραψε η Ρένα Λατζανάκη. Στις ερμηνείες μουσικών συνθέσεων, συμμετείχαν ο Ψαραντώνης και η Νίκη Ξυλούρη. 
ΗΘΟΠΟΙΟΙ: 
Αφήγηση: Βέρα Περράκη Γιασεμή: Ελεάνα Αλέξη Φεγγάρι: Μάνος Χρηστάκης Γυρολόγος: Κώστας Παγιάς Τρελόγιαννος: Λευτέρης Αεράκης Μοίρα: Ντέπη Παύλου Μητέρα: Χριστίνα Ευχετζή Καφετζής: Νίκος Ευχετζής Κουτσομπόλα: Μπελιμπασάκη Μαρία Τραγουδιστής: Κώστας Τυμπακιανάκης Κορίτσια χωριού: Λίτσα Βεζυράκη, Σοφία Κουνδουράκη, Ιζαμπέλα Σπυριδάκη, Δάσκαλος: Φουρναράκης Γιώργος Πατέρας: Σαββιδάκης Μιχάλης Μικρό κορίτσι γιασεμή: Δρετάκη Δέσποινα Χωρικοί: Αντωνιδάκη Σίντυ, Frans De Lewn, Γιακουμάκης Μιχάλης, Γιακουμάκης Κων/νος, Καραμανωλάκης Γιάννης, Καβαλαράκης Χρήστος, Κοϊνάκης Γιάννης, Ψαράκης Μανώλης,Αμπουλέρης Γιάνης, Περάκης Κων/νος Υποβολέας: Ματίνα Παπαδάκη, Ιζαμπέλα Σπυριδάκη Τραγουδι: Ντέπη Παύλου, Μάνος Χρηστάκης, Κώστας Παγιάς, Ελεάνα Αλέξη, Χριστίνα Ευχετζή, Νίκος Ευχετζής, Λευτέρης Αεράκης, Μαρία Μπελιμπασάκη, Βέρα Περράκη, Κώστας Τυμπακιανάκης 

ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ
Φουρναράκης Γιώργος: Αρχιμουσικός, Τυμπακιανάκης Κώστας: Κιθάρα, Τσάτσος Ανδρέας: Ηλεκτρικό μπάσσο, Αεράκης Λευτέρης: Ντραμς-κρουστά, Χρηστάκης Μάνος: Ντραμς-Κρουστά, Παγιάς Κώστας: Πλήκτρα, Σαββιδάκης Μιχάλης: Λαούτο, Ευχετζής Νίκος: Κλαρίνο Αντωνιδάκη Σίντυ: Φλάουτο, Frans De Lewn: Κλαρίνο, Καραμανωλάκης Γιάννης: Κλαρίνο Πλέλλης Λευτέρης: Κορνέτα, Γιακουμάκης Κώστας: Κορνέτα, Γιακουμάκης Μιχάλης: Σαξόφωνο Τενόρο, Βεζυράκη Λίτσα: Σαξόφωνο Τενόρο Ευχετζή Χριστίνα: Σαξόφωνο Άλτο, Καβαλαράκης Χρήστος: Βαρύτονο, Κοϊνάκης Γιάννης: Βαρύτονο, Ψαράκης Μανώλης: Κρουστά, Αμπουλέρης Γιάννης: Κρουστά Βέρα Περράκη: Μπεντίρ, Κουνδουράκη Σοφία: Μεταλόφωνο, Περάκης Κων/νος: Ηλ. Κιθάρα 
ΚΟΜΠΟΣΤΑ 1 
(2012 Φορέας Υλοποίησης: ΔΟΚΑΣ Πρόεδρος Αυγουστινάκης Γιάννης Δ/νση ορχήστρας Φουρναράκης Γιώργος Σκηνοθεσία Νάσος Ζαγκκότης Δ/νση Παραγωγής Βέρα Περράκη Β.Σκηνοθέτη Κατερίνα Καπαρού Ενδυματολόγος Αρετή Κάτσιακα Σκηνικά Ιλιάνα Μπάρδη- Ρένα Λαντζανάκη Ηχολήπτης Διονύσης Κριθαράκης Ηθοποιοι Γιάννης Σφενδουράκης Βέρα Περράκη Κατερίνα Καπαρού Ντίνα Ανασατασοπούλου Γιάννης Ρασούλης Αρετή Κάτσικα Κώστας Παγιάς Μάνος Χρηστάκης Νίκος Ευχετζής Χριστίνα Ευχετζή Γιάννης Αυγουστινάκης Frans De Lewn Χαρίλαος Παπαδάκης Δέσποινα Δρετάκη Σοφία Ζαγκότη Μαριάννα Σφενδουράκη Χρυσή Λαμπροπούλου Μουσικοί Frans De Lewn Καραμανωλάκης Γιάννης Μαζωνάκης Γεράσιμος Αλέξη Ελεάνα Γιακουμάκης Μιχάλης Ευχετζή Χριστίνα Αυγουστινάκης Παύλος Δημητροπουλάκη Καίτη Καβαλαράκης Χρήστος Κοινάκης Γιάννης Συμεωνάκης Αριστοτέλης Ρασούλης Γιάννης Ψαράκης Μανώλης Αεράκης Λευτέρης Χρηστάκης Μάνος Παγιά Μαρία Αμπουλέρης Γιάννης Τσάτσος Ανδρέας Δημήτρης Τσιμούλης Παγιάς Κων/νος Σταματελάτος Γιάννης Χαρίλαος Παπαδάκης Κώστας Τυμπακιανάκης Ελένη Περινού 
ΚΟΜΠΟΣΤΑ 2. "Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ! 
ΚΕΙΜΕΝΑ Ρένα Λαντζανάκη Βέρα Περράκη Νάσος Ζαγκότης ΗΘΟΠΟΙΟΙ Γιατρός: Βέρα Περράκη Σύζυγος: Τίνα Φραγκούλη Γιωρίκας: Γιώργος Οικονομάκης Σουμέλα: Ιωάννα Κουμάκη Μεταφραστής: Τάσος Γιαννακέας Έρμη: Γωγώ Σταυρακάκη Γάιδαρος Μανωλιός: Μάνος Ζαγκότης Μητέρα: Μαρία Ψωμανδρουλάκη Φοιτητής: Ράνια Φραγκούλη Νοσοκόμα: Κατερίνα Δρανδάκη Λευτεράκης: Τάσος Γιαννακέας Αικατερίνη: Γεωργία Χατζημαρινάκη Μανούσος: Γιάννης Αυγουστινάκης Μαντάμ: Χρυσή Αυγουστινάκη Κοπέλες Μαντάμ: Γιάννα Κουμάκη, Μάρθα Κοπαρανίδη, Μαρία Κουνελάκη Γερμανός: Frans De-Leuw Γερμανίδα μητέρα: Denise De-Leuw Διαπραγματευτής: Θεόφιλος Πετυχάκης Αναρχική: Ράνια Φραγκούλη Γίγας: Γιώργος Οικονομάκης Μουγγοί: Θεόφιλος Πετυχάκης, Μάνος Ζαγκότης, Νίκος Αττίας Παιδί: Μάνος Χρηστάκης Ορχήστρα Φιλαρμονικής Δήμου Σητείας: Φουρναράκης Γιώργος Ενορχήστρωση - Δ/νση Ορχήστρας Frans De-Leuw Κλαρινέτο Συμεωνάκης Κωνσταντής Κλαρινέτο Σκλέπα Τίνα Κλαρινέτο Λυκάκης Γιάννης Φλογέρα- Μελόντικα Σταματελάτος Γιάννης Ακορντεόν Μαυροκουκουλάκης Γιώργος Ακουστική Κιθάρα Εικοσιπεντάκης Μιχάλης Κλασική Κιθάρα Δημητροπουλάκη Καίτη Ηλεκτρική Κιθάρα Συμεωνάκης Αριστοτέλης Ηλεκτρικό Μπάσο Παγιάς Κων/νος Πλήκτρα Σφενδυλάκης Μανώλης Λαούτο Γιαννικάκης Γιάννης Λύρα Λαντζανάκης Μάνος Τρίχορδο Μπουζούκι- Κρουστά Αλέξη Ελεάνα Σαξόφωνο Τενόρο Γιακουμάκης Μιχάλης Σαξόφωνο Τενόρο Φαμπρικαράκης Λευτέρης Κρουστά Ψαράκης Μανώλης Κρουστά Πλέλλης Λευτέρης Κορνέτα Καβαλαράκης Χρήστος Βαρύτονο Κοινάκης Γιάννης Βαρύτονο Denisse De-Leuw Τούμπα Αλκυόνη Χατζάκη Ντραμς Αεράκης Λευτέρης Ντραμς Τραγουδι Χρηστάκης Μάνος Μαυροκουκουλάκης Γιώργος Λαντζανάκης Μάνος Περράκη Βέρα Κουμάκη Γιάννα Κουνελάκη Μαρία Φραγκούλη Τίνα Φραγκούλη Ράνια Χατζημαρινάκη Γεωργία Αυγουστινάκη Χρυσή Ζαγκότης Μάνος Θεόφιλος Πετυχάκης Νίκος Ατίας Λευτέρης Αεράκης Σκηνικά Νάσος Ζαγκότης Ρένα Λαντζανάκη Τεχνικός Τοποθ.Σηνικών: Μιχάλης Ψαρομιχαλάκης Συντονισμός Παρασκήνια: Ρένα Λαντζανάκη Μαρία Ελληνικάκη Ηχοληψία Art Studio 
Φωτισμοί Νάσος Ζαγκότης Art Studio Μιχάλης Ψαρομιχαλάκης_ Γραφικά εκτύπωση ενδυμασιών : Πόπη Αυγουστάκη Ενδυμασία: Αθηνά Μπικάκη Κατασκευή φτερών : Αννα Θεοδωροπούλου Φωτογραφιες: Σταυρούλα Αεράκη Κομμώσεις: Κάτια Σταματελάτου Γραφικές Τέχνες Αφίσσα-πρόγραμμα: iδeα! (Μ.Ευχετζής) Παραγωγή : Βέρα Περράκη Μαρία Ελληνικάκη 
ΟΡΓΑΝΩΣΗ: Σύλλογος Φίλων Μουσικής-Φιλαρμονική Δήμου Σητείας Δ.Ο.Κ.Α.Σ- Δήμος Σητείας Συνεργασία: Μέλη Θεάτρου Σητείας , Μέλη Καλειδοσκόπιου Σητείας Συνεργαζόμενη Σκηνοθέτης: Μαρία Κατριτζιδάκη Ενορχηστρώσεις: Γιώργος Φουρναράκης Σκηνοθεσία: Νάσος Ζαγκότης 
ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ του Νίκου Καζαντζάκη (2013) 
Στα πλαίσια των εορτασμών των 100 χρόνων της ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα. Συμπαραγωγή του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Σητείας, του ΔΟΚΑΣ ,του Δήμου Σητείας και της Περιφέρειας Κρήτης. Δραματοποίηση (Βασισμένη στη διασκευή του Κώστα Κολώτα): Ρένα Λαντζανάκη, Βέρα Περράκη, Νάσος Ζαγκότης. Στίχοι τραγουδιών: Ρένα Λαντζανάκη ,Βέρα Περράκη. Μουσική: Ελένη Δρεττάκη, Μανόλης Κουναλάκης, Κωστής Τυμπακιανάκης, Γιώργος Φουρναράκης , Βέρα Περάκη , Brain Flexuous. Σκηνικά, Video: Δημήτρης Τσακαλάκης Ενδυματολόγος: Αρετή Κάτσικα Δ/νση Παραγωγής: Βέρα Περράκη Παραγωγή: Μαρία Κατριτζιδάκη, Μαρία Ελληνικάκη, Δέσπω Κουνελάκη Τεχνικός πολυμέσων: Μανόλης Ανδρεαδάκης Καλλιτεχνικοί σύμβουλοι: Αντωνία Κάτσικα, Γιώργος Ζερβάκης Φωτισμοί: Μανόλης Κριθαράκης, Νίκος Θαλασσινός, Νάσος Ζαγκότης. Ηχοληψία: Διονύσης Κριθαράκης Στούντιο-ηχογράφηση: Κωστής Τυμπακιανάκης Χορευτική ομάδα Λυκείου Ελληνίδων Σητείας ομάδα Νίκου Ρουσάκη Βοηθός Σκηνοθέτη: Μαρία Κατριτζιδάκη Συνεργαζόμενη σκηνοθέτης: Μαριάννα Κατηφόρη. Ενορχήστρωση- Διεύθυνση Ορχήστρας: Γιώργος Φουρναράκης Σκηνοθεσία: Νάσος Ζαγκότης. Διανομή Ρόλων 

(Με σειρά εμφάνισης):
 Καπετάν Μιχάλης : Μανόλης Νικολαίδης Ιδομενέας, Καπετάν Καμπανάρος: Γιώργος Βασιλειάδης Τίτυρος: Γιάννης Σφενδουράκης Καπετάν Πολυξίγκης: Γιάννης Δασκαλάκης Κοσμάς: Μάνος Χρηστάκης Νοεμή: Αρετή Κάτσικα Εφεντίνα: Τζόυ Γαλανός Βεντούζος: Νίκος Κατσούλης Καγιαμπής, Γούμενος: Γιάννης Αυγουστινάκης Καπετάν Στεφανής: Θεοδόσης Γαρεφαλάκης Νουρήμπεης: Μάνος Ζαγκότης Εμινέ: Μαρία Φραγκιαδάκη (Κατερίνα Καπαρού) Ρηνιώ: Λένα Σπύρου Κατερίνα: Βέρα Περράκη Καπετάν Σήφακας (Παππούς): Μανόλης Μακράκης Θρασάκι: Λαμπράκης Σταύρος Καπετάν Μανούσακας: Χαρίλαος Παπαδάκης Θοδωρής: Σπύρος Ρουμελιώτης Καπετάν Μάντακας: Δημήτρης Σπύρου Μητέρα: Μαρία Αχλαδιανάκη (Ντίνα Αναστασοπούλου) Κόσμος: Μαρία Κατριτζιδάκη, Μαρία Ελληνικάκη, Μαριλένα Παπανικολάου. 
ΜΟΥΣΙΚΟΙ 
Γιώργος Φουρναράκης Μαέστρος Κωστής Τυμπακιανάκης Κιθάρα Μιχάλης Βερβελάκης Κλασσική Κιθάρα Δημήτρης Τσιμούλης Ηλεκτ. Κιθάρα Γιάννης Καραμανωλάκης Ηλεκτ. Μπάσο Ελένη Δρετάκη Λύρα Χαρίλαος Παπαδάκης Βιολόλυρα Γιάννης Γιαννικάκης Λύρα Μανώλης Σφενδυλάκης Λαούτο Κώστας Παγιάς Πλήκτρα Γιάννης Σταματελάτος Ακορντεόν Frans de-Leuw Κλαρίνο Γεράσιμος Μαζωνάκης Κλαρίνο Καίτη Δημητροπουλάκη Σαξόφωνο σοπράνο Σταθούλα Μπελιμπασάκη Σαξόφωνο Τενόρο Ελεάνα Αλέξη Σαξόφωνο Τενόρο Χριστίνα Ευχετζή Σαξόφωνο Άλτο Παύλος Αυγουστινάκης Σαξόφωνο Άλτο Χρήστος Καβαλαράκης Βαρύτονο Γιάννης Κοινάκης Βαρύτονο Γιάννης Ρασούλης Τρομπόνι Λευτέρης Αεράκης Ντραμς Λευτέρης Φαμπρικαράκης Κρουστά Μιχάλης Κουνελάκης Κρουστά Μαρία Παγιά Μπεντίρ Μανώλης Ψαράκης Κρουστά 

ΑΧΑΡΝΗΣ Ο Αριστοφάνης που γύρισε από τα θυμαράκια (2017) 
Του Διονύση Σαββόπουλου Ορχήστρα Φιλαρμονικής Δήμου Σητείας Φουρναράκης Γιώργος Δ/νση Ορχήστρας, Ενορχήστρωση Frans De Leuw Κλαρινέτο Ξενικάκη Δέσποινα Κλαρινέτο Συμεωνάκης Κων/νος Κλαρινέτο Παγιάς Κων/νος Κλαρινέτο Πλέλλης Λευτέρης Κορνέτα Χειλουδάκης Γιάννης Κορνέτα Αλέξη Ελεάνα Σαξόφωνο Τενόρο Αυγουστινάκης Παύλος Σαξόφωνο Άλτο Καβαλαράκης Χρήστος Βαρύτονο Κοϊνάκης Γιάννης Βαρύτονο Denis De Leuw Τούμπα Αεράκης Λευτέρης Ντραμς-φωνή Αναγνωστάκης Γιώργος Κρουστά - Congas Χατζάκη Αλκυόνη Κρουστά - Bongos Λαντζανάκης Μάνος Κρουστά - ούτι Λυκάκης Γιάννης Πλήκτρα Σταματελάτος Γιάννης Ακορντεόν Γιακουμάκης Κων/νος Ηλεκτρικό Μπάσο Γιακουμάκης Μιχάλης Ηλεκτρική Κιθάρα Αυγουστινάκης Μιχάλης Κιθάρα - Φωνή Μανιάτης Παναγιώτης Κιθάρα - Φωνή Μανιάτης Νίκος Κιθάρα – Φωνή 
Διανομή ρόλων Μουσικός – αφηγητής Τάσος Γιαννακέας Δικαιόπολις Θωμάς Καφφεσάκης Κήρυκας 1 – χορός Βέρα Περράκη Χωροφύλακας – κόρη Δικαιόπολι - κόρη Μεγαρίτη - χορός Μαρία Παγιά Αμφίθεος – χορός Μαρία Ψωμανδρουλάκη Πρέσβης – χορός Φειδίας Κοντεμενιώτης Ψευδο-Άραβας - Άγγελος Α’ - χορός Γιώργος Μεταξάκης Ευνούχος - χορός Μαρία Λιανουδάκη Ηχολήπτης Μιχάλης Γιαννακάκης Γυναίκα Δικαιόπολι – χορός Μαρία Ελληνικάκη Δούλα του Στριμόδωρου – χορός Εβίτα Κουγκρά Ευριπίδης Μάνος Λαντζανάκης Βοηθός σκηνής Μαρία Κατριτζιδάκη Λάμαχος Γιώργος Αναγνωστάκης Μεγαρίτης – χορός Κατερίνα Δρανδάκη Χαφιές – χορός Γιάννης Αυγουστινάκης Βοιωτός – χορός Ειρήνη Καναβάκη Κουμπάρα – χορός Μάγδα Γιαλιτάκη Κήρυκας 2 – χορός Σάββας Γιαννικός Άγγελος Β’ – κόρη Μεγαρίτη - χορός Αριστέα Κακουράκη 
Συντελεστές Σκηνοθεσία Μιχάλης Γιαννακάκης Κοστούμια Ηρακλής Κάϊλας Σκηνικά Γιώργος Σπυριδάκης Χορογραφία Μαρία Σταυρακάκη Δ/νση παραγωγής Βέρα Περράκη, Μαρία Ελληνικάκη Βοηθός σκηνοθέτη Μαρία Κατριτζιδάκη Βοηθοί χορογράφου Ειρήνη Καναβάκη, Εβίτα Κουγκρά Βοηθοί παραγωγής Θεόφιλος Πετυχάκης,Μαρία Κατριτζιδάκη, Αριστέα Κακουράκη, Γιάννα Κουμάκη Κατασκευές Ρένα Λαντζανάκη, Μαρία Αχλαδιανάκη, Αθηνά Μπικάκη 
Καλλιτεχνική επιμέλεια αφίσας Πόπη Αυγουστάκη Popi’s Art Creations Φωτογραφία Μάνος Ευχετζής Επιμέλεια προγράμματος Μαρία Ελληνικάκη Ηχοληψία – φωτισμός Art Studio Ραδιοφωνικό σποτ Style 100 Σχεδιασμός – παραγωγή έντυπου υλικού Idea Advertising Οργάνωση : Σύλλογος Φίλων Μουσικής Σητείας, Δήμος Σητείας, Δ.Ο.Κ.Α.Σ., Δημοτική Κοινότητα Σητείας, Περιφέρεια Κρήτης, Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου. 

ΑΓΕΛΑΣΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Των Αδελφών Κατσιμίχα (2015)
 Οργάνωση Σύλλογος Φίλων Μουσικής Σητείας, Φιλαρμονική, Καλειδοσκόπιο, Δ.Ο.Κ.Α.Σ., Δήμος Σητείας Σκηνοθεσία Ελεάννα Καρανδεινού. ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ Ηθοποιοί Πραματευτής: Κατερίνα Δρανδάκη Αστυνόμος: Μαρία Παγιά Δικαστής: Γιώργος Οικονομάκης Δήμαρχος: Βέρα Περράκη Δημοσιογράφος: Μάγδα Γιαλιτάκη Ντελάλης: Τίνα Φραγκούλη Αγάπη: Δέσποινα Δρετάκη Ιέρεια των ευχών - τραγουδι: Μαρία Κουνελάκη Μανδρακούλος: Μάνος Χριστάκης Βρωμοπόδης: Μαρία Ανδριανάκη Αναποδοκαλικάντζαρη: Ανθή Μαρκάκη Μαχμουρλής: Ειρήνη Καναβάκη Καλισπούδα: Μαρίνα Δημητρακοπούλου Ασεμεκαλέ: Χρυσή Αυγουστινάκη Μαστροχαλαστής: Δέσποινα Πετρουλάκη Πηδηχτούλης: Μαρία Ψωμανδρουλάκη Καλοβρύσης: Μαρία Λιανουδάκη Μαγειράντζαρος: Άννα Ατζολιδάκη Μουσικοί Κρουστά: Μάνος Λαντζανάκης Τούμπα- Κρουστα: Denise De-Leuw Κιθάρα - Τραγούδι: Μιχάλης Αυγουστινάκης Κιθάρα - Τραγούδι: Γιώργος Μαυροκουκουλάκης Κλαρινέτο: Frans De-Leuw Πλήκτρα: Γιώργος Φουρναράκης Οργάνωση - Παραγωγή - Κουστούμια Μαρία Ελληνικάκη Γιάννα Κουμάκη Μαρία Σταυρακάκη Μαρία Κατριτζιδάκη Βέρα Περράκη Δημιουργικό - αφίσα: Πόπη Αυγουστάκη Σκηνικά: Μάνος Λαντζανάκης Φωτογραφία - Νεκτάριος Καλαιτζάκης Εκτύπωση: Βαγγέλης Σαρίκας 

ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ του Βιτσέντζου Κορνάρου (2018) Α΄
 Περιοδεία Ηθοποιοί με αλφαβητική σειρά Αναγνωστάκης Γιώργος πολεμιστής Αυγουστινακης Γιάννης πεζοστρατος αφηγητής πολεμιστής Αυγουστινάκη Χρυσή αφηγήτρια πολεμιστής χορωδία Γιαλιτακη Μάγδα αφηγήτρια πολεμιστής Γιαννακέας Τάσος βασιλιάς Ηράκλης χορωδία Δρανδάκη Κατερίνα μητέρα Ερωτόκριτου αφηγήτρια χορωδία Κακουρακη Αριστέα αφηγήτρια πολεμιστής Κακουράκης Στέλιος 

Ερωτόκριτος χορωδία Καφφεσάκης Θωμάς αφηγητής πολεμιστής χορωδία Λαντζανακης Μάνος Αρίστος πολεμιστής Λιανουδάκη Μαρία αφηγήτρια πολεμιστής χορωδία Περάκη Βέρα Βασίλισσα Αρτέμη αφηγήτρια χορωδία Πετυχάκης Θεόφιλος Πολύδωρος αφηγητής πολεμιστής χορωδία Ροδουσάκη Χάρη Φροσύνη Σταυρακάκη Μαρία Ψυχάρι αφηγήτρια πολεμιστής χορωδία Σφενδουράκης Αργύρης φηγητής πολεμιστή Φουρναράκης Γιώργος Βλαντίστρατος Χατζηδάκη Ελπίδα Αρετούσα χορωδία 


Θεατρική προσαρμογή Νάσος Ζαγκότης 
Κινήσεις Λαντζανακης Μάνος Κουστούμια Ιωάννα Βασιλόπουλου Ζωγραφική αφίσας Βέρα Περάκη Φωτισμοί Νάσος Ζαγκοτης Σκηνικά Δημήτρης Τσακαλάκης Σκηνοθεσία Νάσος Ζαγκοτσης Βοηθός σκηνοθέτη Κατριτζιδάκη Μαρία Ομάδα υποστήριξης σκηνοθεσίας Αχλαδιανακη Μαρία Καζαναράκη Ασπασία Λαντζανάκη Ρένα Σταυρακάκη Γωγώ Υπεύθυνοι παραγωγής Αυγουστάκη Πόπη Ελληνικάκη Μαρία Κατριτζιδάκη Μαρία Παναγιωτάκη Ελευθερία Περάκη Βέρα 
Ηχοληψία art studio Κατασκευές Λαντζανακη Ρένα Εναλλακτική Ορχήστρα φιλαρμονικής Δήμου Σητείας Φουρναράκης Γιώργος διεύθυνση σύνθεση ενορχήστρωση Λευτέρης Αεράκης ντραμς Αλέξη Ελεάνα σαξόφωνο τενόρο Αναγνωστάκης Γιώργος κρούστα Αυγουστινακης Μιχάλης κιθάρα φωνή χορωδία Αυγουστινάκης Παύλος σαξόφωνο άλτο Δημητρουλάκη Καίτη ηλεκτρική κιθάρα Frans De Lewn κλαρίνο Denisse De Lewn Τούμπα Καβαλαράκης Χρήστος βαρύτονο Κακουράκης Στέλιος χορωδία Κοινάκης Γιάννης βαρύτονο Λαντζανακης Μάνος Μπουλγαρί Λυκάκης Γιάννης πλήκτρα Μαμούτης Μάριος ηλεκτρικό μπάσο Μανιάτης Νίκος κιθάρα φωνή Ξενικάκη Δέσπω κλαρίνο Πλέλλης Λευτέρης κορνέτα Σταματελάτος Γιάννης ακορντεόν Φραγκούλη Ράνια φωνή χορωδία Χατζηδάκη Ελπίδα φωνή χορωδία Χειλουδάκης Γιάννης κορνέτα 
ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ του Βιτσέντζου Κορνάρου Β΄ Περιοδεία (2019) 
Ηθοποιοί με αλφαβητική σειρά Αγγελίδη Χριστίνα τραγούδι φοιτήτρια Αυγουστινακης Γιάννης Πεζοστρατος αφηγητής πολεμιστής Γαλετάκης Μάριος Πολύδωρος αφηγητής πολεμιστής Γιαλιτακη Μάγδα αφηγήτρια πολεμιστής Γιαννακέας Τάσος Βασιλιάς Ηράκλης Γκέκα Γκίλντα αφηγήτρια πολεμιστής Δρανδάκη Κατερίνα Μητέρα Ερωτόκριτου αφηγήτρια Κακουρακη Αριστέα αφηγήτρια πολεμιστής Κακουράκης Στέλιος Ερωτόκριτος τραγούδι Λαντζανακη Κατερίνα αφηγήτρια πολεμιστής Λαντζανακης Μάνος Αρίστος πολεμιστής Περάκη Βέρα Βασίλισσα Αρτέμη αφηγήτρια Ροδουσάκη Χάρη Φροσυνη αφηγήτρια Σφενδουράκης Αργύρης αφηγητής πολεμιστής Χατζηδάκη Ελπίδα Αρετούσα τραγούδι Θεατρική προσαρμογή Νάσος Ζαγκοτης Κουστούμια Ιωάννα Βασιλοπούλου Ζωγραφική αφίσας Πόπη Αυγουστάκη Φωτισμοί Νάσος Ζαγκοτης Σκηνικά Δημήτρης Τσακαλάκης Σκηνοθεσία Νάσος Ζαγκοτης Βοηθός σκηνοθέτη Αριστέα Κακουρακη Γωγώ Σταυρακάκη 
Ομάδα υποστήριξης Κατριτζιδάκη Μαρία Λαντζανακη Ρένα Υπεύθυνοι παραγωγής Αυγουστάκη Πόπη Ελληνικάκη Μαρία Παναγιωτάκη Ελευθερία Περάκη βέρα Ηχοληψία Art Studio Σταυρακάκης Κων/νος Εναλλακτική ορχήστρα φιλαρμονικής Δήμου Σητείας Φουρναράκης Γιώργος διεύθυνση σύνθεση ενορχήστρωση Αράκης Λευτέρης ντραμς Αναγνωστάκης Γιώργος κρουστά Αγγελίδη Χριστίνα κλαρίνο φωνή Ανδριανάκης Γιάννης κρητικό λαούτο Αυγουστινακης Νίκος κρητική λύρα Αυγουστινάκης Παύλος σαξόφωνο άλτο Γιωργαλάκης Γιώργος ηλεκτρική κιθάρα Frans De Lewn κλαρίνο Denisse De Lewn τούμπα Καλαϊτζάκης Χρήστος πλήκτρα Λαντζανακης Μάνος Μπουλγαρί Πολένας Δημήτρης ηλεκτρικό μπάσο κιθάρα φωνή Τσιρακακης Γιάννης κιθάρα φωνή Φραγκιαδάκης Μιχάλης κρητικό λαούτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............