Παράταση προγράμματος ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ στο δήμο Σητείας - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

21 Φεβρουαρίου 2021

Παράταση προγράμματος ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ στο δήμο Σητείας

 Ο Δήμος Σητείας και τα Προγράμματα Ψυχικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου διοργανώνουν μοριοδοτούμενο επιμορφωτικό πρόγραμμα που απευθύνεται στους δημότες και έχει ως σκοπό να τους μυήσει στον κόσμο της Ψυχολογίας. 


Ο τίτλος του προγράμματος είναι «Ψυχολογία για Όλους», έχει δωδεκάμηνη διάρκεια, 450 ωρών και ο τρόπος διδασκαλίας του είναι μεικτός: Ο κάθε δημότης μελετά μόνος του το πλούσιο ψηφιακό υλικό, το οποίο αναρτάται σε πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης ή αποστέλλεται με e-mail, ενώ προβλέπονται δώδεκα δίωρες (μία κάθε μήνα) συναντήσεις μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας zoom, κατά τις οποίες υπάρχει ζωντανή αλληλεπίδραση με τον εκάστοτε διδάσκοντα. 

Το πρόγραμμα μοριοδοτείται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για συγκεκριμένες ειδικότητες (πχ. εκπαιδευτικών), ενώ αποδίδει σε όλους Ευρωπαϊκές Πιστωτικές Μονάδες Επαγγελματικής Κατάρτισης ECVET (22,5). Το Πρόγραμμα απευθύνεται: α) σε πτυχιούχους Πανεπιστημίου και β) σε αποφοίτους Λυκείου. 

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται έως την 28η Φεβρουαρίου 2021. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μελετήσουν αναλυτικά την προκήρυξη εδώ: https://bit.ly/380Cmy1 Λόγω της συνεργασίας με το Δήμο Σητείας, τα ετήσια δίδακτρα είναι 100 ευρώ (αντί 250 ευρώ) και καταβάλλονται σε δύο δόσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............